Доставка с Еконт
820

Телефони Xiaomi

Калоян Методиев: Един президент не може да е постоянна черна станция
Калоян Методиев: Един президент не може да е постоянна черна станция
преди час и 22 минути
Русия: Искат да създадат нова Велика Румъния
Русия: Искат да създадат нова Велика Румъния
преди 51 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Xiaomi
Оценете обявите за “Xiaomi”
Оценка 4.6 от 77 гласа.

Защо смартфоните на Xiaomi стават все по-популярни?

Дързостта да се намесиш в един от глобалните пазари с най-силна конкуренция определено заслужава уважение. А да успееш да намериш свое място на него и само няколко години след създаването си да се конкурираш с големите, със сигурност е завидно постижение. Xiaomi не се притесняват от предизвикателства.

Каква марка е Xiaomi

Брандът е създаден през 2010 година в Китай. На български се произнася Сяоми. През юни 2011 г. компанията пуска на пазара първия си модел смартфон Mi1, чиято операционна система е Android. Малко по-късно същата година се появява и Mi2, а през 2013 година от марката обявяват, че за 11 месеца са продали над 10 милиона продукта в Китай. През 2014 г. Xiaomi стъпват на пазарите на 10 нови държави, включително Русия.

През първата година след създаването на компанията тя прилага новаторския подход да предлага мобилните си телефони с почти нищожна печалба. Рекламните ѝ кампании са също доста икономични с цел да се постигне ниска крайна цена на продуктите. Подходът се оказва изключително печеливш.

Какви модели на марката ще откриете в раздела

  • нови артикули в пълен комплект (кутия, зарядно и др.);
  • апарати втора употреба;
  • модели от 2019 г.;
  • предложения от серията Redmi Note Pro;
  • протектори за дисплей;
  • аксесоари.

Има ли резервни части и аксесоари

Марката Сяоми набира все по-голяма популярност, което няма как да не окаже влияние и на търсенето на резервни части. Сервизите у нас осигуряват разнообразни корекции на модели от китайския производител.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

Кой не иска евтин и качествен мобилен телефон? Каталога на Xiaomi по принцип се отличава с ниски цени, но на нашите страници те са неустоимо атрактивни. Нови обяви се публикуват всекидневно и изборът е изключително широк. Разгледайте моделите, техническите им показатели и атрактивния дизайн. Време е за изгодна сделка, нали?