Доставка с Еконт

ШПАКЛА 15В1 DECOREX HD/Код: 06154825 → Обява 38547424

ШПАКЛА 15В1 DECOREX HD/Код: 06154825
гр. Хасково Наблюдавай

Публикувана/обновена на 12 април в 12:11 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Шпакла 15 в 1 DECOREX HD е много полезен и лесен за употреба инструмент, с който се извършват редица строително-ремонтни дейности.
Въпреки нестандартната си форма, този инструмент е назаменим и много удобен за работа.
С нейна помощ може да изтържете стара, напукана боя от тръби, бързо да премахвате малки пирончета от стената или забивате такива, като обърнете инструмента и използвате неговата дръжка.
Основната функция на шпакла е изтъргване на боя, шпакловка и други, когато боядисвате може да ползвате ръбчето на шпаклата, за да отворите кутията с боя или когато измивате валяка от боята може да използвате специфичната извивка на шпаклата за неговото отцеждане.
С този мултифункционален уред почиствате инструментите след шпакловане, а с извивката достигате до труднодостъпни места, както е при бъркалката.
Шпаклата е верен помощник при почистване на фугите на плочките преди фугиране.
Острият ръб на шпаклата също може да ползвате като отвертка за отвиване на винтове или премахване на дюбели, свалянето на тапетите е бързо и лесно.
Инструментът е полезен при оформяне на силикон, макар и малък той е изключително здрав и спокойно можете да го използвате с чук при демонтаж на первази.
Може да се използва като отварачка за бутилки и гаечен ключ, с назъбената част на шпаклата може да се зарязва гипсокартон, а ножът е пръв помощник за отваряне на кашони, рязане на въжета, фолио и мн. други.
Цена: 10.55 лв
Код: 06154825

Преглеждания: 210
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
10,55 лв
3562 рейтинг
Ролинг е онлайн
Отговаря бързо
Доставя с % отстъпка
В Bazar.BG от 20 юли 2015г.
3739 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!