Ръководство за добри производствени и хигиенни практики в индустриалното производство на хляб хлебни → Обява 48988038

Ръководство за добри производствени и хигиенни практики в индустриалното производство на хляб хлебни
гр. София, 7-ми 11-ти километър Наблюдавай

Публикувана/обновена днес в 09:18 ч.

Състояние
Използвано
Доставка
Купувача
Вид
Техническа литература
Труден
за намиране сборник - ръководство за технологичните процеси и разходните норми
в производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия. Незаменимо ръководство за
всеки един производител хлебар или сладкар, пицар и технолог в индустрията, както и за тези които
искат да отворят обект в сектора. Съдържание на суровини, рецептури, условия за
производство, брак и т.н. Съставил доц. доктор Гроздан Караджов, 165
страници. Издание на Браншовата камара на индустриалните хлебопроизводители и
сладкари в България 2003г. Отлично запазено.

Преглеждания: 2
Другите търсят също
Препоръчани за теб
Популярни търсения: ръководство
Цена
Цена:
45 лв
76 рейтинг
bricksy е онлайн
В Bazar.BG от 23 септември 2019г.
292 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!