15

Ангорски котки

Адв. Екимджиев: Борисов се държи като тийнейджър, изоставен от първото си гадже
Адв. Екимджиев: Борисов се държи като тийнейджър, изоставен от първото си гадже
преди час и 22 минути
Проблем с една от ваксините: съкращават наполовина доставките ѝ
Проблем с една от ваксините: съкращават наполовина доставките ѝ
преди 41 минути
Текуща категория: Обяви за Ангорски
Оценете обявите за “Ангорски”
Оценка 4.6 от 86 гласа.

Ангорската котка през вековете е била предпочитана от аристократите и светските личности, целящи да се отличат със собствена идентичност и атрактивност. Какви обаче са чертите на характера им и техните особености при отглеждането? Защо онлайн обявите в Bazar.bg са подходящо място за избор?

Какъв характер имат ангорските котки

Ангорските котки не се отличават с агресивен характер, а по скоро напротив - твърде дружелюбни са и бързо се привързват към стопанина си. Много са любвеобилни и могат с часове да лежат в скута Ви, без да помръднат. Препоръчително е да не купувате котенце по-малко от 3 месеца, тъй като то още е привързано към майка си и с неоформен характер. За повече информация и цени погледнете онлайн обявите на Bazar.bg

Какви са особеностите на тяхното отглеждане

За да бъде винаги в отлично състояние и външност, ангорската котка трябва да се сресва поне два пъти дневно, а къпането да е съпроводено с употребата на специален шампоан. Ако отглеждането е в апартамент, то осигурете достатъчно играчки на животното, за да си играе и да не се отегчава, когато е самo. Нужно е да се примирите с това, че дрехите и мебелите Ви ще лепят от козината на тези дългокосмести същества. За да направите своя избор, непременно разгледайте обявите на онлайн платформата Bazar.bg.

Защо да закупим от Bazar.bg

Защото ние имаме някои особени черти, които значително ни отличават от конкурентните онлайн платформи за безплатни обяви и те са:

  • голяма популярност в България;
  • оферти от цялата страна;
  • възможност за предварителна проверка на лоялността на всеки търговец;
  • бърза текстова и гласова комуникация с продавача.