Доставка с Еконт
44

Дартс

Борисов има „общо неразположение”, но продължава да работи
Борисов има „общо неразположение”, но продължава да работи
преди 18 минути
Забраниха продажбата на зимни дрехи, не било време „да се обикаля по магазините”
Забраниха продажбата на зимни дрехи, не било време „да се обикаля по магазините”
преди час и 21 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за Дартс
Оценете обявите за “Дартс”

Дартсът представлява комплект от мишена и няколко стрелички. Тази игра е позната от стотици години и днес продължава да е изключително популярна, а дори се е превърнала и във вид спорт. Как обаче да изберем подходящ за дома и какви разновидности се предлагат в категорията от онлайн обяви на Bazar.bg?

Как да изберем мишена за дартс

В зависимост от предназначението тя може да бъде предназначена както за любителска употреба, така и за професионална. Любителската, разбира се е по-евтината, и тя е изработена от силно пресована хартия и фибри. Професионалната от своя страна е направена от пресована четина, позволяваща на стреличката лесно да се забие, а образувалата се след нейното изваждане дупчица веднага изчезва.

Какви видове има

Въпреки своята старост, дартсът през годините е претърпял множество промени, както в правилата, така и в структурата на мишената. Ето защо, днес популярни видове са:

  • Mагнитен;
  • Eлектронен.

 

Последният намира приложение повече в кафенетата и заведенията, докато магнитния е използван за домашни цели или за деца.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото на първо място, в раздела от онлайн обяви са достъпни различни разновидности на мишени за дартс, където се предлагат за възрастни или магнитни за деца. Тук също можете да поръчате и комплект стрелички. Сайтът ни е използван от голяма част от българите, което го прави и най-посещаваният тематичен раздел в страната. От тук следва, че само за секунди ще откриете подходящо решение на достъпна за Вас цена, така че възползвайте се!