Доставка с Еконт
51

Дартс

153-ма нови заразени, починаха четирима с коронавирус
153-ма нови заразени, починаха четирима с коронавирус
преди 46 минути
"Възраждане" излиза на протест срещу еврото
"Възраждане" излиза на протест срещу еврото
преди час и 3 минути
Текуща категория: Обяви за Дартс
Оценете обявите за “Дартс”
Оценка 4.6 от 64 гласа.

Дартсът представлява комплект от мишена и няколко стрелички. Тази игра е позната от стотици години и днес продължава да е изключително популярна, а дори се е превърнала и във вид спорт. Как обаче да изберем подходящ за дома и какви разновидности се предлагат в категорията от онлайн обяви на Bazar.bg?

Как да изберем мишена за дартс

В зависимост от предназначението тя може да бъде предназначена както за любителска употреба, така и за професионална. Любителската, разбира се е по-евтината, и тя е изработена от силно пресована хартия и фибри. Професионалната от своя страна е направена от пресована четина, позволяваща на стреличката лесно да се забие, а образувалата се след нейното изваждане дупчица веднага изчезва.

Какви видове има

Въпреки своята старост, дартсът през годините е претърпял множество промени, както в правилата, така и в структурата на мишената. Ето защо, днес популярни видове са:

  • Mагнитен;
  • Eлектронен.

 

Последният намира приложение повече в кафенетата и заведенията, докато магнитния е използван за домашни цели или за деца.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото на първо място, в раздела от онлайн обяви са достъпни различни разновидности на мишени за дартс, където се предлагат за възрастни или магнитни за деца. Тук също можете да поръчате и комплект стрелички. Сайтът ни е използван от голяма част от българите, което го прави и най-посещаваният тематичен раздел в страната. От тук следва, че само за секунди ще откриете подходящо решение на достъпна за Вас цена, така че възползвайте се!