Доставка с Еконт
918

Карти за игра

Даниел Митов: Има върховенство на закона в България
Даниел Митов: Има върховенство на закона в България
преди 31 минути
В Москва са сигурни: В НАТО са знаели, че Украйна подготвя атаки срещу руски летища
В Москва са сигурни: В НАТО са знаели, че Украйна подготвя атаки срещу руски летища
преди 47 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Карти за игра
Оценете обявите за “Карти за игра”
Оценка 4.6 от 61 гласа.

Картите са отдавна познато средство за приятно уплътняване на свободното време, но как правилно да изберем подходящото за нас тесте? В следващите редове също ще разберем предимствата на Bazar.bg и защо да купим именно от тях?

Как да изберем комплект карти за игра

Картите представляват еднакви и малки по размер картонени или пластмасови правоъгълници, които на гърба си имат абсолютно еднакво изображение. На лицевата им част се виждат образите на дама, вале, поп, асо, седмици, осмици, пика спатия, каро, купа и т.н. Тестето обикновено се състои от 32 карти, което още се нарича колода. В зависимост от предназначението им се различава и броят в една колода - 20, 24, 32, 36 или 52.

Какви игри могат да се играят с тях

Един комплект може да се използва за най-различни игри, като:

  • Сантасе;
  • Покер;
  • Пасианси;
  • Белот;
  • Бридж и т.н.

 

Разнообразието е огромно, така че избор има и то на евтини цени, а в интернет лесно могат да бъдат проверени и правилата на всяка от тях. Какви комплекти обаче са достъпни в раздела от онлайн обяви на Bazar.bg?

Защо да се доверим на Bazar.bg

В категорията на сайта се предлагат различни на брой колоди в зависимост от предназначението. Тук ще откриете и различни по оформление комплекти от цяла България, така че с един бърз поглед ще можете да направите своя избор. В сайта всекидневно се качват нови предложения, а поръчките се извършват лесно и бързо чрез нашия инструмент за връзка с продавача. Възползвайте се!