Доставка с Еконт
180

Обяви за Етаж от къща в гр. София

  Галерия   Списък   
Адмирал Емил Ефтимов: Морските дронове и дистанционно управляемите системи са бъдещето за връзките ни с ВМФ на Белгия
Адмирал Емил Ефтимов: Морските дронове и дистанционно управляемите системи са бъдещето за връзките ни с ВМФ на Белгия
преди 3 часа и 17 минути
Росен Плевнелиев: Властта е споделена и всички трябва да направят крачки назад
Росен Плевнелиев: Властта е споделена и всички трябва да направят крачки назад
преди 2 часа и 58 минути
« Предишна 1 2 3
Текуща категория: Обяви за Етаж от къща
Оценете обявите за “Етаж от къща”
Оценка 4.4 от 524 гласа.

Да си закупите собствена къща в София, особено в условията на непрекъснатите изпитания, пред които ни изправя реалността, е истинско предизвикателство. Семействата, които нямат възможност да инвестират в собствен дом, предпочитат алтернативен вариант, а именно - покупка на етаж от къща. Предлагат се различни по вид имоти, като техните цени варират в зависимост от размерите, състоянието и местоположението им.

Инвестицията в етаж от къща в София е възможна и с перспектива за отдаване под наем. В такъв случай ние, от Bazar.bg, Ви съветваме да филтрирате коректно актуалните онлайн обяви, като разглеждате с приоритет всеки обзаведен пред необзаведен имот. А ако възнамерявате да обитавате новия си дом заедно със своето семейство, фокусирайте се върху други особености. Тогава по-разумно е да изберете етаж от къща в сграда с благоприятно местоположение, намираща се в спокоен и приятен квартал на София.

За какво да внимаваме, когато купуваме етаж от къща в София

Да инвестирате в етажна собственост в София е възможност, която трябва добре да премислите. Осведомете се предварително за условията; разберете кой е собственикът, който продава; потърсете правна консултация. Не рискувайте да сключвате сделка, преди да сте направили необходимите проучвания. Все пак става въпрос за споделена собственост, което само по себе си предполага допълнителна обвързаност и ангажираност. Обърнете внимание и на следните критерии, които засягат най-вече техническото състояние на имота:

  • Конструкция - има ли несъвършенства, пукнатини по стените;
  • Състояние и изолация на покрива - има ли течове (ако е последен етаж);
  • Обща топло- и шумоизолация;
  • Дали се продава обзаведен, полуобзаведен или необзаведен;
  • Какъв процент идеални части от двор, мазе или таванско помещение са включени в крайната цена.

Защо да търсите имот в Bazar.bg

При нас ще откриете огромен брой обяви за продажба на етажи от къщи, както за София, така и за околните райони. Тук са поместени оферти от реалните собственици на недвижимо имущество и от надеждни и наложени в сферата агенции. Повечето от тях съдействат на клиента при договаряне на изгодни условия с банки за коректно финансиране и оказване на помощ за осъществяване на покупката. В Базар обявите се актуализират непрекъснато. Затова дръжте под око страницата, към която конкретно са насочени интересите Ви. Така ще сте сигурни, че перфектната оферта за етаж от къща в София няма да Ви убегне.