Доставка с Еконт
1 283

Вили

  Изглед Галерия Галерия   Изглед Списък Списък   
БНБ отстрани Андрей Гюров като подуправител
БНБ отстрани Андрей Гюров като подуправител
преди 57 минути
Еманюел Макрон прие оставката на премиера! Габриел Атал остава начело на служебно правителство
Еманюел Макрон прие оставката на премиера! Габриел Атал остава начело на служебно правителство
преди 8 минути
Текуща категория: Обяви за Вили
Оценете обявите за “Вили”
Оценка 4.4 от 470 гласа.

Собствена вила, намираща се в тиха и спокойна местност, с красив двор, с басейн и градина… Не е ли това бленуваното райско кътче, което винаги сте искали да притежавате? Независимо къде се намира - на морето, в планината или в покрайнините на града, вилата е един от най-апетитните и търсени видове недвижимо имущество. Представете си само пленителните природни гледки, свободата и простора, на които Вие и Вашето семейство можете да се наслаждавате всеки ден!

Защо да инвестирате в покупка на вила

Действително покупката на такъв тип имот е мечтана възможност за много инвеститори. Вилата Ви дава несравним лукс и комфорт. В днешни дни богатството да разполагате със спокойствие, тишина и пълна независимост, близо до природата, е синоним на абсолютен разкош. Затова използвайте имуществото за пълноценна отмора през уикенда или за по-дълъг престой през летния сезон. Освежете, ремонтирайте и планирайте интериорния дизайн спрямо нуждите си, и го превърнете в уютен дом за семейството си! Опциите, с които разполагате след покупка, са много и разнообразни.

Къде да си купите вила

Едни от най-популярните локации, при покупка на такъв тип недвижимо имущество, е периферията на големите градове, както и районите в непосредствена близост. По този начин имате удобството да пропътувате минимално разстояние, за да се отдадете на пълноценна почивка в приятна обстановка. Показателно е, че все повече млади двойки предпочитат да работят дистанционно, вместо в офис, и избират да пребивават постоянно във ваканционния си имот. Ако обаче купувате с цел инвестиция, по-рационален вариант е покупка на вила в местност с развит туризъм. Кои са най-предпочитаните локации:

  • В близост до големите градове в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас;
  • В черноморските курортни градчета - Балчик, Созопол, Несебър, Слънчев бряг;
  • В близост до ски зоните в знаковите ни зимните курорти - Пампорово, Банско и Боровец;
  • В селца с развит селски туризъм.

По какви критерии да изберете имота

Независимо с каква цел придобивате имуществото, местоположението е един от основните критерии, по които да го подберете. Други важни фактори, с които да съобразите инвестицията си, са: тип строителство и състояние на сградата, инфраструктура, денивелация и наклон на терена, ослънчаване. Обърнете внимание на евентуални конструктивни несъвършенства: течове, пукнатини, състояние на покрив, топлоизолация. Ако сте избрали имот в близост до морето или планината, големи веранди и балкони, разкриващи красиви гледки, биха били огромно предимство.

Как да се възползвате в максимална степен от покупката

Освен че бихте могли да я обитавате, вилата на атрактивна локация е имот, който безпроблемно бихте могли да отдадете под наем. Особено популярни са ваканционните къщи, които се търсят за нощувки, най-вече през уикендите, за лични, семейни и фирмени празници и събития. Доста фирми организират тийм билдинги или други подобни ивенти именно в такъв тип частна собственост. Бихте могли да регистрирате своята вила и в онлайн платформа за предлагане на стаи за нощувки, за да достигне офертата Ви до максимален брой хора.

Как Bazar.bg ще Ви съдейства

Ние, от Базар, Ви предоставяме огромен асортимент от различни видове недвижимо имущество за продажба, на територията на цяла България. От самостоятелни летни ваканционни къщи, до собственост в новопостроена бизнес сграда - опциите за печеливша инвестиция при нас са неограничени. Разглеждайте ежедневно актуалните обяви, за да не пропуснете най-впечатляващите предложения, на най-добри цени. Bazar.bg е най-прекият път до осъществяването на мечтите Ви. Възползвайте се от помощта ни, сега!


Обяви за Вили в гр. Русе
Обяви за Вили в гр. Варна
Обяви за Вили в гр. Шумен
Обяви за Вили в гр. Балчик
Обяви за Вили в гр. Враца
Обяви за Вили в гр. Плевен
Обяви за Вили в гр. Търговище
Обяви за Вили в гр. Разград
Обяви за Вили в гр. Разлог
Обяви за Вили в гр. Севлиево
Обяви за Вили в гр. София
Обяви за Вили в гр. Добрич
Обяви за Вили в гр. Бургас
Обяви за Вили в гр. Сливен
Обяви за Вили в гр. Хасково
Обяви за Вили в гр. Карлово
Обяви за Вили в гр. Велико Търново
Обяви за Вили в гр. Черноморец
Обяви за Вили в гр. Ботевград
Обяви за Вили в гр. Априлци
Обяви за Вили в гр. Созопол
Обяви за Вили в гр. Димитровград
Обяви за Вили в гр. Кърджали
Обяви за Вили в гр. Смолян
Обяви за Вили в гр. Велинград
Обяви за Вили в гр. Пещера
Обяви за Вили в гр. Драгоман
Обяви за Вили в гр. Своге
Обяви за Вили в гр. Монтана
Обяви за Вили в гр. Трявна
Обяви за Вили в гр. Каварна
Обяви за Вили в гр. Момчилград
Обяви за Вили в гр. Троян
Обяви за Вили в гр. Приморско
Обяви за Вили в гр. Казанлък
Обяви за Вили в гр. Горна Оряховица