Доставка с Еконт
814

Нинтендо игри

  Галерия   Списък   
На кино и ресторант с дете под 14 години след 22 часа само с декларация за придружител
На кино и ресторант с дете под 14 години след 22 часа само с декларация за придружител
преди 5 часа и 40 минути
Надежда Нейнски: Мария Захарова си придава изключителна важност
Надежда Нейнски: Мария Захарова си придава изключителна важност
преди 5 часа и 45 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Игри за Nintendo
Оценете обявите за “Игри за Nintendo”
Оценка 5 от 5 гласа.

Nintendo има дълга история в производството на невероятни игри - от иновативни, еднократни издания до задълбочени вселени, обхващащи няколко различни заглавия. Тъй като конзолите и графиките се развиха много, способността на Нинтендо да разказва динамични истории само стана по-силна, разработвайки предистории за популярни герои и изграждайки нови светове, в които да се състезават. Интересно за всички геймъри.

Класирането на най-добрите заглавия за Nintendo е трудна задача за всеки, но ето предложения за 5-те от най-добри, които компанията пусна през годините. Жанровете са разнообразни, като може да са на дискове, дискети или се свалят в паметта на играта. Втора ръка можете да ги намерите в обявите на Базар, където цените са напълно поносими. Разгледайте всички обяви, за да изберете най-подходящото и интересно заглавие.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild(2017)

Създадена е за Nintendo Wii, Switch и години наред тази версия на Zelda е смесица от всички най-добри битове от конвенциите на жанра на приключенските игри с отворен свят и резултатите са дори по-големи от сумата от нейните части.

Chrono Trigger (1995)

Създадена е специално за Nintendo Super NES и DS. Chrono Trigger винаги ще бъде една от най-обичаните ретро версии, правени някога. Тя дава безупречен фентъзи RPG геймплей, с изумителни механики за разказване на истории, които го правят толкова забавно да се играе. Скачайки между миналото, настоящето и бъдещето, геймърите се ориентират в сложна мрежа от паралелни измерения.

Luigi's Mansion 2 (2001)

Тази популярна версия е направена за GameCube и 3DS. Mansion 2 на Луиджи притежава целия чар на оригинала, с добавени функции за навигация в тъмното и подобрена система за улавяне на духове.

Donkey Kong Country (1994)

Заглавие, специално създадено за Super NES, Game Boy Color, Game Boy Advance. Първата Donkey Kong Country проправи пътя за изцяло ново ниво на вълнуващи платформисти, с добре развита атмосфера и плавен геймплей. Ефектната графика, темите на креативно ниво и тайните бонуси направиха Donkey Kong Country изключително популярна и досега.

Mario Party 2(1998)

Игра за Nintendo 64, Party 2 е пусната една година след първата версия като нейна подобрена такава. Добавени са нови функции, костюми и други.

Голяма част от видовете игри могат да се намерят онлайн в сайтове като Bazar.bg.