Доставка с Еконт
118

Канарчета

  Галерия   Списък   
Политическото разделение в Киев! Кремъл се готви за удар
Политическото разделение в Киев! Кремъл се готви за удар
преди час и 45 минути
Доц. Спас Спасков:  "Пирогов" има нови вземания, които ще дойдат от НЗОК, болницата е в добро състояние
Доц. Спас Спасков: "Пирогов" има нови вземания, които ще дойдат от НЗОК, болницата е в добро състояние
преди час и 47 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за Канари
Оценете обявите за “Канари”
Оценка 4.6 от 177 гласа.

Канарчетата са много разпространени птици за домашно отглеждане в клетка, но какви са особеностите, за да притежаваме подобно животинче у дома и предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg видове.

Как се отглеждат канари

Важно е преди да се насочите към отглеждане на подобно пернато животинче е да знаете, че то е капризно и изисква специални грижи. Например то се нуждае от по-обширна клетка, в която да има достатъчно място да лети. Също, клетката не бива да е цилиндрична, а правоъгълна, където птицата се чувства по-комфортно. Храната на канара се състои от различни семена и листа на марули, глухарче, растения.

Какви видове има

Днес са разпространени множество разновидности на птиците канари, като най-често срещани у нас са:

  • Глостери;
  • Лизарди;
  • Малиноа;
  • Певчески;
  • Скатия и т.н.

Всяка от тези птици се отличава по своята окраска на перата и съчетаващите се по различен начин цветове. Важно е, според избрания от Вас вид, да научите максимално подробна информация за отглеждането и нуждите му. Същото важи и за предпочитаната от него храна.

Какво можем да открием в Bazar.bg

Тук се продават най-вече от споменатите по-горе видове канари и то на достъпни за страната ни цени. Също, към всяка онлайн обява са прикачени реални снимки, което Ви позволява лесно да добиете представа от това, какво ще получите при поръчка, което е още един плюс за платформата ни. Най-големият обаче е нашата популярност в цялата страна, така че тук ще видите всички оферти. Уверете се сами!