Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби
102

Кокер шпаньоли

Фиаско за милиард
Фиаско за милиард
преди 4 часа и 7 минути
46-ото НС трябва да запуши пробойните в бюджета и да промени модела (ВИДЕО)
46-ото НС трябва да запуши пробойните в бюджета и да промени модела (ВИДЕО)
преди час и 21 минути
« Предишна 1 2 3 4
Текуща категория: Обяви за Кокер шпаньол
Оценете обявите за “Кокер шпаньол”
Оценка 4.6 от 73 гласа.

В миналото използван като ловно куче, днес Кокер шпаньолът по скоро играе естетична роля във всеки дом. Какви са особеностите при отглеждането му и неговите нравствени черти? Отделните видове и защо да вземем точно от онлайн обявите на Bazar.bg? Предстои да разберем!

Как се отглежда кокер шпаньол

Желателно е кучето от породата кокер шпаньол да се отглежда на двора, където животното да има възможност да изразходва енергията си в тичане и игра. Много хора ги използват за намиране на гъби трюфели, с което кучетата многократно се отблагодаряват на своите стопани за полаганите грижи. За да закупите подобно четириного от развъдник или частно лице, прегледайте безплатните онлайн обяви на Bazar.bg

Какъв е характерът на кучетата от породата

Тази порода не е с враждебен характер, но има склонността да проявява ловните си навици, поради което може да уплаши непознатия човек, а дори и да го ухапе. Като цяло обаче, подобни четириноги не са агресивни и с нападателен характер. Притежанието на подобно куче би било страхотно допълнение към красивия Ви двор.

Какви видове има

Най-разпространените два основни вида в онлайн обявите са:

  • американски - мъжкарите достигат до височина 40 см, а женските - до 37 см. Имат гладка златиста или черна, чуплива на места козина;
  • английски - този представител на породата е малко по-едрият тип, като мъжкарят достига височината над 43 см, докато женската достига до 42 см. Те са по-късокосмести и също са златисти или черни на цвят.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото най-много видове Кокер Шпаньоли на най-достъпни цени ще откриете в обявите на онлайн платформата Bazar.bg. Тук Ви очакват различни видове, всеки със своя характер, подходящи за отглеждане в домашни условия. Имате възможност да направите своя избор и на животно от развъдник, което гарантира неговата чистокръвност и добро здраве!