Доставка с Еконт
895

Обяви за Магазини в гр. Пловдив

Митрофанова "видя" дявола в експулсирането от България на руски свещеници
Митрофанова "видя" дявола в експулсирането от България на руски свещеници
преди 5 часа и 37 минути
Около 3500 руски граждани в Латвия трябва да напуснат страната
Около 3500 руски граждани в Латвия трябва да напуснат страната
преди 4 часа и 59 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Магазини
Оценете обявите за “Магазини”
Оценка 4.5 от 459 гласа.

Ако сте търговец и търсите подходящо помещение, където да продавате стоките си, то в Пловдив възможностите са наистина неограничени-==. С добра стратегия тук ще успеете да постигнете изключителни резултати и високи продажби за относително кратко време. Предлагат се най-различни по площ и устройство помещения. Това, което можем да Ви посъветваме, когато разглеждате обяви за магазини под наем, е да съобразите типа търговски обект конкретно с потребностите на Вашия бизнес. 

В случай че продавате облекло и обувки например, потърсете сред обявите помещение на централната пешеходна улица на Пловдив, Пешеходния мост или в района на Централна ЖП гара и автогарите в града, където има непрекъснат поток от хора. Ако предлагате хранителни стоки, отворете магазин на главна улица или булевард, препоръчително в някой от по-оживените квартали. При условие че произвеждате и предлагате арт изделия и занаятчийски стоки, то идеалната за Вас локация в Пловдив биха били кварталите “Капана” и “Стария град”.

Какво още да имате предвид, когато разглеждате обяви за магазин под наем или за продажба

Когато сте в търсене на магазини или други търговски обекти в Пловдив, е трудно да направите избор измежду множеството обяви за имоти. Разумно е да изберете най-подходящото помещение спрямо неговата локация и целите на дейността Ви. Но това далеч не са единствените критерии, с които да съобразите крайното си решение. Трябва да вземете под внимание още няколко фактора с първостепенно значение. Като по-важни от тях можем да откроим следните:

  • Статут на обекта (магазин, офис, ателие);
  • Вид на сградата - ново или старо строителство;
  • Функционалност и разположение (лице на булеварда/улицата);
  • Етаж;
  • Мерки за безопасност;
  • Възможности за безпроблемно паркиране в близост.

Защо точно в Базар ще откриете най-подходящата сред всички обяви за Пловдив

Bazar.bg е онлайн платформа с изключително много на брой, разнообразни и изгодни обяви за бизнес имоти, включително магазини за Пловдив и областта. Тук ще откриете оферти директно от собственик на цени без аналог. Ако Вие самите сте собственик на тепърва стартиращ бизнес или развивате успешна търговска дейност и търсите нови възможности, с Bazar.bg сте на точното място. Направете сега възможно най-рационалната и изгодна инвестиция, за да берете плодовете ѝ в най-кратки срокове. Доверете се на Базар и действайте смело, защото успехът може би Ви очаква точно зад ъгъла!