Доставка с Еконт
22

Телефони Microsoft Lumia

  Изглед Галерия Галерия   Изглед Списък Списък   
Разговорът на Байдън и Тръмп след покушението е бил кратък, но изпълнен с уважение
Разговорът на Байдън и Тръмп след покушението е бил кратък, но изпълнен с уважение
преди 3 часа и 31 минути
„Полковника“ кълне като… стара ромка, до девето коляно
„Полковника“ кълне като… стара ромка, до девето коляно
преди 3 часа и 18 минути
Текуща категория: Обяви за Microsoft
Оценете обявите за “Microsoft”
Оценка 4.6 от 134 гласа.

Голяма част от смартфоните на пазара не се отличават много от конкурентите си. Ако сте от тези, които искат да изпъкнат пред останалите, то моделите на Microsoft са това, от което имате нужда.

Какво представляват Microsoft телефоните

Microsoft смартфоните, познати още като Lumia, са мобилни устройства, които се произвеждат от Nokia и поддържат от Майкрософт. Те се отличават със своята изключително качествена изработка, иновативен дизайн и интересни цветове. По-високият клас устройства имат метален корпус, камери с висока резолюция на заснемане и голям капацитет на вградената батерия. Характерното за тях е, че използват операционната система Windows Phone. Тя е с модернистичен и интуитивен дизайн, предлага много добра производителност и при по-слаби конфигурации, а също така дава възможност за частична интеграция с Windows компютри.

Кои са най-търсените модели

Според нуждите на потребителите, компанията разполага с богато портфолио от продукти. В ниските класове производителят е заложил на здрав корпус, дълъг живот на батерията и достъпни цени, а във високите сегменти - на висока производителност, качествени материали и отлични дисплеи. Най-търсените телефони Lumia са:

  • 950;
  • 640;
  • 550;
  • 535;
  • 435.

Този вид телефони са добър избор за хора, които не искат да бъдат затормозявани от тежък интерфейс или недостатъчна производителност.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

В Bazar.bg ще откриете многообразие от актуални обяви за нови и употребявани смартфони. Разгледайте, сравнете и поръчайте - бързо и лесно!