Доставка с Еконт
72

Телефони ZTE

Октай: ПП и ДБ ще имат поне 100 мандата, ако излязат заедно на избори
Октай: ПП и ДБ ще имат поне 100 мандата, ако излязат заедно на избори
преди 57 минути
Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна
Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна
преди час и 20 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за ZTE
Оценете обявите за “ZTE”
Оценка 5 от 1 глас.

Изборът на смартфон е едно доста плашещо начинание. Поради голямото разнообразие от марки и покачващите се цени на устройствата, все повече хора обръщат погледите си към китайските производители. В днешно време те предлагат не само ниски цени, но и качествена изработка. 

Какви са предимствата на телефоните ZTE

ZTE се ползва с доста добро име не само в родната си страна, но и на чуждестранния пазар. Телефоните с тази марка имат модернистичен дизайн и сглобка, която вдъхва доверие. Те са снабдени с мощни процесори и големи батерии, които осигуряват дълга продължителност на ползване, имат и камери, които са способни да заснемат добре изглеждащи снимки. Дисплеите на тези смартфони са големи и приятни за ползване, а капацитетът на паметта им е задоволителен. 

Кои модели са най-търсени

Производителят се е съсредоточил главно върху ниския и среден клас устройства, но има и добри предложения в по-високата ценова категория. Най-популярните модели са:

  • Blade 3;
  • Blade A6;
  • Axon;
  • Grand X.

Предложенията за тези смартфони варират според характеристиките, но отличителен белег за всички продукти на ZTE е достъпната им цена и качествената изработка.

Защо да изберем Bazar.bg

Сайтът Bazar.bg винаги е на ваше разположение, когато имате нужда от добра покупка. Намерете правилния телефон, поръчайте го лесно и бързо!