ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби
29

Мопсове

Тръмп заплаши да забрани социалните мрежи
Тръмп заплаши да забрани социалните мрежи
преди 15 минути
Радев: Ако ще строим бензиностанции като магистралите - по-добре не
Радев: Ако ще строим бензиностанции като магистралите - по-добре не
преди 3 часа и 12 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за Мопс
Оценете обявите за “Мопс”
Оценка 4.6 от 73 гласа.

Какъв характер има породата Мопс

Мопсовете имат енергичен характер и обичат вниманието. Породата умее да се разбира с други животни, но предпочита да е в компанията на стопанина си. Когато мини мопса свикне със стопанина си, започва да е неделима част от него. Когато не му обръщате достатъчно внимание, може да повлияете на психиката му. От части притежава буен нрав поради чувството си на на собствена достойност. Понякога имат своеволен нрав и да си отстоява на своето. 

Информация за отглеждането на породата

Породата чудесно се разбира с децата. Може да го отглеждате навсякъде, но все пак не се препоръчват много топли места. Още от бебе се настройва спрямо начинът на живот на своя стопанин.  Ако той е по ленив и си седи вкъщи и кучето ще придобие тези навици. Ако пък стопанинът спортува, и извежда често кучето то ще обикне този начин на живот.

От къде можем да си вземете куче

 Желаещите стопани трябва лесно да намират информация за местата от които могат да си вземат мопс или мини мопс а те са са няколко:

  • Развъдник;
  • Зоологически магазин;
  • Чрез онлайн обява в Bazar.bg;
  • От приятел.

Начините са много, но най-важното е да го вземете още докато е бебе. По този начин то напълно ще ви обикне и ще имате куче мечта.

Защо да изберем Bazar.bg

Доверете се на обявите на Bazar.bg, защото имате възможност да изберете от множество обяви, ще откриете кучета от различни видове и цени. От бебета – до развити вече кучета.  Целия процес се случва онлайн за ваше по-голямо удобство. Посетете нашия онлайн сайт и направете правилния избор според цената която сте отделили за четириног приятел.