Доставка с Еконт
28

Мопсове

Зеленски пристигна във Вашингтон заедно със съпругата си
Зеленски пристигна във Вашингтон заедно със съпругата си
преди 15 минути
Отново смрад в Русе, РИОСВ търси причината
Отново смрад в Русе, РИОСВ търси причината
преди 51 минути
Текуща категория: Обяви за Мопс
Оценете обявите за “Мопс”
Оценка 4.5 от 147 гласа.

Какъв характер има породата Мопс

Мопсовете имат енергичен характер и обичат вниманието. Породата умее да се разбира с други животни, но предпочита да е в компанията на стопанина си. Когато мини мопса свикне със стопанина си, започва да е неделима част от него. Когато не му обръщате достатъчно внимание, може да повлияете на психиката му. От части притежава буен нрав поради чувството си на на собствена достойност. Понякога имат своеволен нрав и да си отстоява на своето. 

Информация за отглеждането на породата

Породата чудесно се разбира с децата. Може да го отглеждате навсякъде, но все пак не се препоръчват много топли места. Още от бебе се настройва спрямо начинът на живот на своя стопанин.  Ако той е по ленив и си седи вкъщи и кучето ще придобие тези навици. Ако пък стопанинът спортува, и извежда често кучето то ще обикне този начин на живот.

От къде можем да си вземете куче

 Желаещите стопани трябва лесно да намират информация за местата от които могат да си вземат мопс или мини мопс а те са са няколко:

  • Развъдник;
  • Зоологически магазин;
  • Чрез онлайн обява в Bazar.bg;
  • От приятел.

Начините са много, но най-важното е да го вземете още докато е бебе. По този начин то напълно ще ви обикне и ще имате куче мечта.

Защо да изберем Bazar.bg

Доверете се на обявите на Bazar.bg, защото имате възможност да изберете от множество обяви, ще откриете кучета от различни видове и цени. От бебета – до развити вече кучета.  Целия процес се случва онлайн за ваше по-голямо удобство. Посетете нашия онлайн сайт и направете правилния избор според цената която сте отделили за четириног приятел.