Доставка с Еконт
25

Добермани

Асен Василев: Не сме скарани с Кирил Петков, заедно влязохме в това
Асен Василев: Не сме скарани с Кирил Петков, заедно влязохме в това
преди час и 30 минути
Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна
Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна
преди 40 минути
Текуща категория: Обяви за Доберман
Оценете обявите за “Доберман”
Оценка 4.5 от 234 гласа.

Какъв характер има породата Доберман

Добърманският пинчер е с късо, лъскаво палто, което е черно, тъмночервено, синьо или поларче с ръждив цвят на лицето, тялото и опашката.Те биват черни, кафяви и бял на цвят.Този тип порода са с привързан и мил характер с хората, ако са социализирани и тренирани правилно. Притежават лоялен характер към стопаните си и са добри с деца, ако са отгледани с тях. Доберманите са с мощен нрав.Ако те не се упражняват, е по-вероятно да станат раздразнителни или да притежават агресивен нрав. Те се приспособят добре да живеят в апартаменти ако са свикнали от бебета и ако се извеждат на разходка ежедневно. 

Какви разновидности има

Доберманите могат да са:

  • Черни;
  • Бял;
  • Кафяви;
  • Бебета;
  • Големи;
  • И други.

Как можем да си вземем куче

Имате възможността да си вземете куче от развъдници, зоомагазини, от улицата, от приятел, който развъжда кучета и други. Като вече процеса е улеснен за вас като просто разгледате обявите в онлайн сайта на Bazar.bg и да си харесате кученце на достъпни цени.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Вместо да губите от свободното си време да разглеждате в развъдници и зоомагазини, посетете онлайн сайта на bazar.bg и си изберете от обявите ни. Онлайн сайта ни ви помага ви помага в избора като лесно може да филтрите цените, породата и местоположението и да си изберете куче.