Доставка с Еконт
6 112

Дава под наем Тристайни апартаменти

  Галерия   Списък   
Политическото разделение в Киев! Кремъл се готви за удар
Политическото разделение в Киев! Кремъл се готви за удар
преди час и 25 минути
Депутатите от Комисията по енергетика заседаваха в ПАВЕЦ "Чаира"
Депутатите от Комисията по енергетика заседаваха в ПАВЕЦ "Чаира"
преди час и 11 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Aпартаменти
Оценете обявите за “Aпартаменти”
Оценка 4.3 от 3284 гласа.

Живот в просторен дом - безценно. А ако същият е и модерно обзаведен - още по-добре! Но каква е цената на подобно удоволствие и можем ли да говорим за наем на апартамент с добра локация, когато основната ни цел е да си осигурим комфорт и удобства под всякаква форма? 

В настоящата категория ще откриете онлайн обяви за 3-стайни жилища за наемане без посредник, които в Bazar.bg се предлагат на изгодни цени. Някои от имотите в раздела са налични за купуване и са подходящо решение за търсещите рентабилна инвестиция в дългосрочен план. Вижте всяко едно имущество под наем, отделете време, обърнете внимание на детайлите, а след това организирайте и оглед, за да се срещнете “лице в лице” с реалните условия. 

Защо да наемем тристаен апартамент

От самото категоризиране на този вид имот се подразбира, че става дума за жилище с голяма площ, което е идеално най-вече за семейства с деца. Тук може да се говори за простор, комфорт и висока практичност, каквито всеки един от нас търси в ежедневието. И още нещо - тристайните апартаменти под наем са възможност да водим нормален живот с добър стандарт, но в същото време да бъдем нещо много повече от обикновени платци на сметки и хора, чиито мироглед се ограничава до битовизмите и тревогите, свързани с недостига на пари. 

За да надскочим самите себе си, трябва да мислим в перспектива, да правим точните инвестиции и в точното време. Каквито са и тристайните апартаменти под наем в Базар - изгодни, разнообразни и винаги актуални. Няма да сгрешите, ако решите да наемете именно подобен вид недвижимо имущество, защото то предлага безконечни удобства и още толкова причини да вложим средства точно в него. Като например:

  • Свобода на разпределение - при наличието на повече на брой стаи е лесно и приятно да се занимаваме с тяхното обособяване, обзавеждане и декоративно оформление; 
  • Идеалния дом за семейства с деца - компанията на любимите ни хора може и да не е толкова изпълваща, ако разполагаме с ограничена площ и страдаме от липса на лично пространство. С тристайното жилище под наем това повече няма да е проблем;
  • Сносна цена - тристайните апартаменти са нещо средно между гарсониерите и многостайните домове, които обаче често пъти са и финансово непостижими;
  • Пълно съзвучие с градската динамика и необходимостта от уединение в края на деня - модерният и просторен дом е задължителен за 21-ви век, когато така или иначе стресът е навсякъде. Защо да го носим и вкъщи? Защо след като можем да живеем в тристаен апартамент под наем, в който удобствата са винаги факт?

Всичко или нищо - много хора разсъждават именно в тази посока. И когато дойде време за смяна на жилището, за планираното и бленувано от всички “разширяване”, най-доброто решение в случая се оказва тристайния апартамент под наем. А защо да не се замислите дори и са покупка? В Базар ще откриете горещи оферти и за продажба на имоти. Вижте ги, решете, наемете.

Обзаведен или необзаведен да изберем

Няма спор, че готовите решения са често пъти по-добрият избор. Те ни улесняват в много ситуации, спестяват ни време и ни дава възможност да разрешим от раз казуса с избор на просторно и функционално жилище. В Bazar.bg ще видите обзаведени и необзаведени тристайни апартаменти под наем (да се отдават), условията в които отговаря на 100% на предлагана цена. 

Какви условия за живеене трябва да предлага

Всеки иска най-доброто в имотен план, особено ако говорим за мястото, където ще живеем сами или със своето семейство. При избора на тристаен апартамент под наем е от значение да ни допадат неща като локация, изложение, вид строителство, етажност, обзавеждане (ако има такова), подови настилки, отопление, важни обществени сгради в близост, цена и др. Разберете какво предлага онлайн портал за обяви Базар и решете кога и как да промените живота си


Обяви за наеми на 3-стаен в гр. София
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Варна
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Пловдив
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Бургас
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Стара Загора
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Плевен
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Свети Влас
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Русе
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Шумен
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Велико Търново
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Созопол
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Поморие
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Банско
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Перник
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Кърджали
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Несебър
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Пазарджик
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Благоевград
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Бяла
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Приморско
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Добрич
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Балчик
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Враца
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Хасково
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Търговище
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Царево
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Велинград
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Габрово
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Асеновград
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Разград
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Обзор
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Черноморец
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Горна Оряховица
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Ахелой
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Разлог
Обяви за наеми на 3-стаен в гр. Каварна