Доставка с Еконт
36 884

Тристайни апартаменти

Река Янтра прелива, стигна до входа на църквата „Св. 40 Мъченици" във Велико Търново
Река Янтра прелива, стигна до входа на църквата „Св. 40 Мъченици" във Велико Търново
преди час и 6 минути
Петър Клисаров пред ФАКТИ: Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде ликвидиран, или да бъде осъден (ВИДЕО)
Петър Клисаров пред ФАКТИ: Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде ликвидиран, или да бъде осъден (ВИДЕО)
преди 58 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Aпартаменти
Оценете обявите за “Aпартаменти”
Оценка 4.3 от 2958 гласа.

Тристайният апартамент е изключително изкушаваща възможност за инвестиция. Повечето на брой помещения Ви дават повече свобода да разгърнете въображението си при избора на интериор и обзавеждане. С по-големите 3-стайни жилища имате на разположение и по-обширно пространство, което можете лесно да пригодите към нуждите си. Насочете се към покупка на тристаен апартамент, особено ако сте семейни, защото с него всеки член на семейството ще има свое собствено кътче у дома, в което да се наслади на покой и уединение, и да се отдаде необезпокоявано на хобита, творчество или работна дейност. 

Какви са предимствата на тристайното жилище

Все повече млади хора предпочитат, или им се налага, да работят от вкъщи. Това няма как да се случи, ако сте в подобна ситуация и живеете в боксониера. В случай че имате две или повече деца, помислете за ситуацията, в която ще изискат своето лично пространство у дома, под формата на собствена стая. Не забравяйте и моментите, когато приятели и роднини пренощуват при Вас, а ограничената жилищна площ не позволява да ги настаните комфортно и удобно. С по-голям апартамент не би Ви се наложило да изпадате в неловки ситуации или да се борите за лично пространство с останалите членове на семейството.

Върху какво да се фокусирате при оглед на тристаен апартамент

На първо място, разбира се, е локацията на жилището. Насочете се към тристайни апартаменти, които се намират в престижни и оживени квартали. Проучете добре възможностите и удобствата, които имотът предлага, както по отношение на транспортни връзки с останалата част от града, така и спрямо близостта им до по-важните институции. Разгледайте опциите и вариантите за паркиране, особено ако се намирате в по-голямо населено място. Не пропускайте да се запознаете със съседите. Кои са останалите елементи, върху които да се съсредоточите преди покупката на своя нов тристаен апартамент:

  • Тип строителство;
  • Състояние на сградата;
  • Състояние на помещенията и общите части;
  • Етаж и изложение;
  • Ограничен и контролиран достъп на външни лица;
  • Функционално разпределение на жилищната площ.

Ако живеете в по-голям град, то непременно потърсете възможност за покупка на имот с включен гараж или паркомясто. Ако офертата не включва такава опция, задължително проучете къде, в близост до новия Ви апартамент, ще Ви е най-удобно да паркирате автомобила си.

Какви възможности Ви даваме ние, от Bazar.bg

Предлагаме Ви богат асортимент от тристайни апартаменти, обявени за продажба или под наем, както от агенции, така и от частни лица. Имоти за купуване са достъпни както в по-малките, така и в по-големите градове в България. Можете да избирате между старо и ново строителство, скъпи и евтини, тухла или панел, с включено обзавеждане и без, завършени или строящи се в момента жилища. Доста от офертите са поместени в сайта ни директно от собственик, което Ви дава възможност да сключите сделка при максимално изгодни условия, без намесата на посредник. Така пестите и от разходи за комисионна.

Как Базар ще Ви помогне да осъществите най-добрата и изгодна покупка на тристаен апартамент

Ако сте в търсене на нови възможности за инвестиция, конкретно в тристаен апартамент, то Bazar.bg е мястото, където ще намерите най-добрите и изгодни опции. Тук ще откриете несравнимо разнообразие от оферти за различен тип имоти, което би задоволило потребностите и изискванията и на най-претенциозните купувачи. Организирайте търсенията си спрямо личните си предпочитания по отношение на: локация, квадратура, тип и година на строителство, етаж. Следете ежедневно, онлайн, нашите обяви, за да сте винаги информирани относно цени и тенденции на имотния пазар.


Обяви за Aпартаменти в гр. София
Обяви за Aпартаменти в гр. Пловдив
Обяви за Aпартаменти в гр. Варна
Обяви за Aпартаменти в гр. Стара Загора
Обяви за Aпартаменти в гр. Бургас
Обяви за Aпартаменти в гр. Плевен
Обяви за Aпартаменти в гр. Свети Влас
Обяви за Aпартаменти в гр. Велико Търново
Обяви за Aпартаменти в гр. Шумен
Обяви за Aпартаменти в гр. Русе
Обяви за Aпартаменти в гр. Банско
Обяви за Aпартаменти в гр. Созопол
Обяви за Aпартаменти в гр. Поморие
Обяви за Aпартаменти в гр. Несебър
Обяви за Aпартаменти в гр. Кърджали
Обяви за Aпартаменти в гр. Перник
Обяви за Aпартаменти в гр. Благоевград
Обяви за Aпартаменти в гр. Пазарджик
Обяви за Aпартаменти в гр. Бяла
Обяви за Aпартаменти в гр. Приморско
Обяви за Aпартаменти в гр. Добрич
Обяви за Aпартаменти в гр. Царево
Обяви за Aпартаменти в гр. Враца
Обяви за Aпартаменти в гр. Асеновград
Обяви за Aпартаменти в гр. Балчик
Обяви за Aпартаменти в гр. Хасково
Обяви за Aпартаменти в гр. Габрово
Обяви за Aпартаменти в гр. Черноморец
Обяви за Aпартаменти в гр. Горна Оряховица
Обяви за Aпартаменти в гр. Търговище
Обяви за Aпартаменти в гр. Разград
Обяви за Aпартаменти в гр. Велинград
Обяви за Aпартаменти в гр. Обзор
Обяви за Aпартаменти в гр. Ахелой
Обяви за Aпартаменти в гр. Каварна
Обяви за Aпартаменти в гр. Разлог