Доставка с Еконт
729

Обяви за Офиси в гр. Пловдив

Русия е свалила 31 дрона, изстреляни тази нощ от Украйна
Русия е свалила 31 дрона, изстреляни тази нощ от Украйна
преди 59 минути
Още разкрития за мъжа, взел заложници във Вълково
Още разкрития за мъжа, взел заложници във Вълково
преди 50 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Текуща категория: Обяви за Офиси
Оценете обявите за “Офиси”
Оценка 4.5 от 183 гласа.

През последното десетилетие в Пловдив се наблюдава повишен инвеститорски интерес, което подхранва предприемаческите инициативи и спомага за засилен ръст в бизнеса на местно ниво. Финансовите сондажи, аутсорсингът на услуги от огромни чужди и български компании, както и увеличаващият се брой на новоучредени фирми, предпоставят огромно търсене на офиси и работни помещения в Пловдив. За целите на по-големите компании, с повече на брой служители, се строят сгради, проектирани единствено за целите на бизнеса.

Офиси под наем се търсят масово и от лица, упражняващи свободни професии, като адвокати, счетоводители, нотариуси, частни съдебни изпълнители, преводачи, архитекти, инженери и др. Ако сте такъв специалист и търсите подходящ офис в Пловдив, съветваме Ви да се насочите към помещение със стратегическа локация - в престижна бизнес сграда, в близост до ключови институции, в зона на града с постоянен човекопоток. Така си гарантирате по-висок шанс потенциалните Ви клиенти да изберат именно Вас измежду конкурентите Ви.

По какви критерии да изберете офис в Пловдив

Освен локацията, съветваме да изберете помещение, което отговаря на работния потенциал, ангажиран в компанията Ви. Ако разполагате с голям брой служители, може би ще Ви се наложи да наемете един или няколко етажа от предвидена за целта бизнес сграда. Ако работите самостоятелно, тогава разбира се логично е да търсите по-малки и евтини, вместо големи и просторни офиси. Други основни параметри, спрямо които да ориентирате търсенията си, особено ако издирвате имоти за продажба, а не такива за временно ползване под наем:

  • Комуникативно място с непрекъснат поток от хора;
  • Състояние - обзаведени или необзаведени;
  • Качествено изпълнен строеж на сградата;
  • Изложение и достъп на дневна светлина;
  • Контрол - охрана и видеонаблюдение;
  • Паркинг в близост/подземен паркинг.

Защо на Bazar.bg ще намерите най-изгодните предложения за Пловдив

Пловдив е град с изключителен потенциал и възможности за развитие за всеки предприемач. Ако искате да развиете дейност тук и търсите най-подходящата сред всички обяви за офиси, то в Базар със сигурност ще я откриете. В сайта ни ще намерите огромен брой евтини и практични помещения, подходящи за разнообразни видове интелектуална дейност. Освен с изгодни цени, можем да се похвалим и с ежедневно актуализиращи се оферти. Затова следете редовно онлайн предложенията, които предоставяме на вниманието Ви.