Доставка с Еконт
5

Пойнтери

  Галерия   Списък   
Вижте други обяви от “Кучета”


Текуща категория: Обяви за Пойнтер
Оценете обявите за “Пойнтер”
Оценка 4.6 от 11 гласа.

Породата Пойнтер често е предпочитана от ловците, защото представителите й са много подходящи за тази цел. Какви разновидности съществуват и лесно ли е тяхното обучение? Как онлайн обявите на Bazar.bg ни помагат в избора?

Какви са разновидностите на породата Пойнтер

Тази порода кучета идва от Англия и се е появила през VIII век. Именно от там идва и първата разновидност на английския вариант. Съществува обаче и немски, който се отличава със своята изключително къса козина. Характерна особеност е техният висок интелект и развито обоняние.

Лесно ли е тяхното обучение

Поради послушния си характер и придобит интелект, английският или немски Пойнтер лесно се поддава на обучение. Експертите обаче препоръчват то да започне след 3-тия месец. По този начин се твърди, че животното се социализира и най-добре се научава да слуша стопанина си. Може дори да живее и в развъдник с други себеподобни.

Откъде можем да закупим такова куче

Ако искате и вие да притежавате немски или английски пойнтер от развъдник, непременно прегледайте онлайн обявите в Bazar.bg. Тук Ви очакват отделните разновидности в различни възрасти и цветове. При нас можете да закупите както английска, така и немска порода куче на отлични цени.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото от нашата онлайн платформа можете да направите покупка от развъдник, което гарантира ясен произход. Също осигуряваме ви бърз и лесен контакт с продавача или купувача. При нас:

  • разглеждате обяви с подробен снимков материал;
  • офертите са изключително изгодни;
  • имате възможност да пишете непосредствено с клиента, както и да говорите по телефона.

Възползвайте се!