Доставка с Еконт
10

Навигации Prestigio

  Галерия   Списък   
Росен Плевнелиев: Властта е споделена и всички трябва да направят крачки назад
Росен Плевнелиев: Властта е споделена и всички трябва да направят крачки назад
преди 3 часа и 38 минути
Адмирал Емил Ефтимов: Морските дронове и дистанционно управляемите системи са бъдещето за връзките ни с ВМФ на Белгия
Адмирал Емил Ефтимов: Морските дронове и дистанционно управляемите системи са бъдещето за връзките ни с ВМФ на Белгия
преди 3 часа и 57 минути


Текуща категория: Обяви за Prestigio
Оценете обявите за “Prestigio”
Оценка 5 от 1 глас.

Високото търсене на GPS навигации, води със себе си и голямо разнообразие на продукти, които се предлагат на пазара. Това прави избора на такъв тип устройство доста труден, а понякога и объркващ. В зависимост от функционалностите и качеството на изработката, цените могат да бъдат доста високи, но ако търсите безкомпромисен апарат на достъпна цена, моделите на Prestigio определено имат какво да ви предложат. 

Кога ни е нужна навигация Prestigio

Ако сте от тези шофьори, които не са доволни от ограничените възможности на мобилните GPS приложения, предложенията на Prestigio ще предоставят това, от което имате нужда, за да се справите с трудностите по пътя. Устройствата изчисляват маршрута до предварително зададена цел и ви навигират чрез гласови команди. Те разполагат с актуализирани данни за състоянието на трафика, както и за настоящи ремонти дейности по избрания от вас маршрут, чрез които ви помагат да съкратите времетраенето на пътуването. 

За какви превозни средства е подходяща

GPS навигацията на Prestigio е подходяща както за водачи на леки автомобили, така и за професионалисти. Устройствата предлагат настройването на дължина, ширина и височина на превозното средство, което ги прави подходящи за ползване от шофьори на: 

  • бусове;
  • автобуси;
  • тежкотоварни камиони.

Как Bazar.bg помагат в избора ни

В сайта Bazar.bg ще разберете, че множеството обяви на едно място улесняват вашия избор. Разгледайте, сравнете и изберете модела, който отговаря на нуждите ви!