Доставка с Еконт
370

Навигации за кола

Облачно, почти без валежи
Облачно, почти без валежи
преди час и 57 минути
В Германия обсъдиха бъдещето на Шрьодер
В Германия обсъдиха бъдещето на Шрьодер
преди час и 47 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6
Текуща категория: Обяви за Навигация за кола
Оценете обявите за “Навигация за кола”
Оценка 4.8 от 8 гласа.

В днешно време ориентирането в големите градове е по-трудно от всякога, а надеждността на навигационните ни системи е от огромно значение. Въпреки популярността на GPS приложенията, с които смартфоните ни разполагат, тяхната надеждност и подробност често е незадоволителна. За да работят правилно, те се нуждаят от постоянна интернет връзка и изразходват голяма част от батерията ни. Ако имате нужда от по-точни маршрути и по-голяма надеждност, то GPS навигациите за коли са правилния избор.

За какво служи навигацията за кола

Устройствата от този тип служат за изчисляването на маршрут до предварително зададена цел и навигирането чрез гласови команди до нея. Някои модели разполагат с актуални данни за трафика и ремонтните дейности по пътя и променят маршрута си спрямо тях, за да спестят време на потребителите си.

Какво разнообразие се предлага

GPS навигациите за кола разполагат със собствен екран, GPS приемник и слот за карти, а някои предлагат и вградени карти, които се актуализират чрез интернет. Апаратите от по-висок клас включват и допълнителни функционалности като: 

  • bluetooth свързаност;
  • трафик приемници;
  • 3D анимирани сгради;
  • камера за записване;
  • разпознаване на гласови команди.

Защо да се доверим на Bazar.bg

В Bazar.bg ще откриете актуални обяви както за нови, така и за втора употреба устройства. Намерете това, от което имате нужда и поръчайте бързо и лесно с няколко клика!