Доставка с Еконт
136

Навигации TomTom

Собянин: До 2 месеца в Москва започва масова ваксинация срещу COVID-19!
Собянин: До 2 месеца в Москва започва масова ваксинация срещу COVID-19!
преди 6 часа и 27 минути
5+2 партии в следващия парламент, ето кои са те
5+2 партии в следващия парламент, ето кои са те
преди 6 часа и 8 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6
Текуща категория: Обяви за TOMTOM
Оценете обявите за “TOMTOM”

Защо ни е нужно да ползваме GPS

Глобалната система за позициониране, първоначално NAVSTAR GPS, е спътникова радионавигационна система, собственост на правителството на Съединените щати и управлявана от САЩ. Това е глобалната навигационна спътникова система (GNSS), която предоставя информация за геолокация и времето на приемника навсякъде на или близо до Земята, където има безпрепятствена видимост към четири или повече GPS спътници. 

Нужно е да ползваме GPS за наше улеснение да стигнем до определено място като например да се намерим с приятел като видим на картата къде се намира той.Имате възможността да го ползвате и офлайн. Ако ви трябва за работа като за коли, камиони и други можете да го ползвате и без интернет.

Какво е характерно за навигациите TOMTOM

Навигациите на TOMTOM разполагат с подробни карти на Европа и България. Като към тях има и безплатно доживотно обновяване. Тяхната бързина, качество и достъпна цена се е доказала с времето. Имат лесен софтуер и много различни функции. Те непрекъснато подобряват работата си. Този вид навигация има разнообразни обяви в онлайн сайта на bazar.bg. Те предлагат навигации за:

  • Коли;
  • Камиони;
  • Офлайн и без интернет;
  • И други.

Защо да изберем Bazar.bg

Изберете онлайн сайта на bazar.bg, защото разполага с огромен брой продукти на достъпни цени на марката TOMTOM. Филтрирайте вашите изисквания и намерете точния продукт за вас измежду всички обяви.