Доставка с Еконт
24

Ротвайлери

Нетаняху обеща: Ще има мир със Саудитска Арабия
Нетаняху обеща: Ще има мир със Саудитска Арабия
преди час и 6 минути
Загиналият днес пилот на хеликоптер е бил с над 40 г. стаж
Загиналият днес пилот на хеликоптер е бил с над 40 г. стаж
преди 26 минути
Текуща категория: Обяви за Ротвайлер
Оценете обявите за “Ротвайлер”
Оценка 4.5 от 181 гласа.

Ротвайлерът е надарен със смелост още от бебе. Тя не му позволява да остави стопанина си и семейството му в опасност. Той е най-добрата порода за охрана. Какъв обаче е нравът му и какви са особеностите при отглеждането? Тънкостите при храненето и защо онлайн обявите в Bazar.bg са най-добрия вариант за покупка?

Какъв нрав има породата Ротвайлер

Подобно куче е изключително силно физически с добре развита релефна мускулатура и обоняние. Нравът му е по-скоро агресивен и не се препоръчва да го оставяте насаме с деца. Въпреки спокойния си поглед, кучето от тази порода не се страхува да прояви смелост, когато това се налага.

Къде е подходящо да се отглежда

Още от бебе е препоръчително ротвайлерът да живее на широко пространство, където може да се движи свободно и когато реши. Ако обаче е в апартамент, експертите препоръчват да го извеждате навън поне два пъти по два часа дневно.

Кое е особено при храненето на кучетата от тази порода

Менюто на ротвайлерът трябва да се състои от поне 50% месо. Особеното тук е, че не се препоръчва храненето на животното със свинско и овнешко поради високия им процент на мазнина в тях. Позволените храни основно са: 

  • телешко;
  • агнешко;
  • пилешко;
  • заешко и т.н.

Защо да закупим от Bazar.bg

Защото при нас има най-много онлайн обяви на изгодни цени. Само при нас можете да закупите животинче бебе, на което да се радвате от малко. Възползвайте се!