Доставка с Еконт
7

Самоеди

Вижте други обяви от “Кучета”


Текуща категория: Обяви за Самоед
Оценете обявите за “Самоед”
Оценка 4.6 от 20 гласа.

Какъв характер има породата Самоед

Самоедите са едни от най-дружелюбните породи, което само по себе си подсказва, че те не са добър избор ако търсите куче– пазач. Характерът на породата е добър за компания с деца и други кучета. Не са ревниви, но силно се привързват към един от членовете на семейството.Може да си го вземете от развъдник или да го осиновите.

Какви видове самоеди има

Основните видове самоеди се различават само цветът на козината и те са:

  • Черен;
  • Снежно бял- сибирски.

Как се отглежда такова куче

Докато е бебе самоеда изисква пълноценно възпитание, в противен случай то ще стане прекалено своенравно и няма да се вслушва в командите на господаря си. Те могат да се отглеждат както в къща така и в апартамент. Стига да нямате проблем с множеството косми, които оставя след себе си. Ако го държите затворен в апартамент определено ще му е нужна повече разходка, поне два пъти на ден и по възможност на прохладни места, защото в жегите тази порода се нуждае от охлаждане.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Доверете се на обявите на Bazar.bg, защото имате възможност да изберете от множество обяви, ще откриете кучета от различни видове и цени. От бебета – до развити вече кучета.  Целия процес се случва онлайн за ваше по-голямо удобство вместо да ходите до различни развъдници или да осиновате. Посетете нашия онлайн сайт и направете правилния избор според цената която сте отделили за четириног приятел.