ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби
16

Обяви за Съквартиранти

Златен медалист за ФАКТИ: Амбициран съм
Златен медалист за ФАКТИ: Амбициран съм
преди 37 минути
Сваленият дрон открит в ирански води
Сваленият дрон открит в ирански води
преди 2 часа и 42 минути
Текуща категория: Обяви за Съквартиранти
Оценете обявите за “Съквартиранти”
Оценка 4.5 от 28 гласа.

Можем ли да спестим от споделянето на квартира

Наем за цял апартамент понякога си е доста сериозен разход. Поделянето му със съквартирант обаче значително улеснява нещата. Търсите ли такъв човек?

Какви са предимствата, когато имаме съквартирант

Съжителството с друг човек винаги е изгодно, защото се поделят редица разходи:

  • наем;
  • сметка за ток;
  • сметка за парно (ако има такова);
  • сметка за вода;
  • такса за телевизия и интернет.

Наред с това живеещите заедно могат да си поделят инвестициите за нови мебели и електроуреди. Докато единият осигури хладилник и прахосмукачка, другият може да донесе собствен телевизор и микровълнова фурна например.

Но финансовата изгода и спестените средства далеч не са единственото предимство. Често именно от подобни съжителства се създават купища приятни емоции и се раждат дългогодишни приятелства.

Как да изберете с кого да поделите наем

Обявите невинаги дават достатъчно информация за човека, който търси съквартирант. Ако харесвате квартала и апартамента обаче, задължително дайте шанс на възможността. Дори и да сте си представяли самостоятелно наемане на квартира, звъннете на посочения телефон и си уредете оглед. Може пък точно този съквартирант да е подходящият за вас човек. На личната среща интуицията няма да ви подведе.

Защо да се доверим на обявите на Bazar.bg

В тематичния ни раздел ще откриете разнообразни предложения да поделите разходите си за квартира с някого. Без значение дали сте студент или работещ, локализирайте града и кварталите, към които имате интерес. Преценете дали цените ви устройват. Съществува голяма вероятност човек, споделящ именно вашите интереси, да ви търси. Проверявайте рубриката ни редовно и не пропускайте добрите възможности!