33

Търся съквартирант

Какво готвят в Росенец? Симпатизанти на ДПС се настаниха край сарая на Доган
Какво готвят в Росенец? Симпатизанти на ДПС се настаниха край сарая на Доган
преди час и 41 минути
България влезе в чакалнята за еврозоната
България влезе в чакалнята за еврозоната
преди 6 часа и 22 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за Съквартиранти
Оценете обявите за “Съквартиранти”
Оценка 4.6 от 77 гласа.

Можем ли да спестим от споделянето на квартира

Наем за цял апартамент понякога си е доста сериозен разход. Поделянето му със съквартирант обаче значително улеснява нещата. Търсите ли такъв човек?

Какви са предимствата, когато имаме съквартирант

Съжителството с друг човек винаги е изгодно, защото се поделят редица разходи:

  • наем;
  • сметка за ток;
  • сметка за парно (ако има такова);
  • сметка за вода;
  • такса за телевизия и интернет.

Наред с това живеещите заедно могат да си поделят инвестициите за нови мебели и електроуреди. Докато единият осигури хладилник и прахосмукачка, другият може да донесе собствен телевизор и микровълнова фурна например.

Но финансовата изгода и спестените средства далеч не са единственото предимство. Често именно от подобни съжителства се създават купища приятни емоции и се раждат дългогодишни приятелства.

Как да изберете с кого да поделите наем

Обявите невинаги дават достатъчно информация за човека, който търси съквартирант. Ако харесвате квартала и апартамента обаче, задължително дайте шанс на възможността. Дори и да сте си представяли самостоятелно наемане на квартира, звъннете на посочения телефон и си уредете оглед. Може пък точно този съквартирант да е подходящият за вас човек. На личната среща интуицията няма да ви подведе.

Защо да се доверим на обявите на Bazar.bg

В тематичния ни раздел ще откриете разнообразни предложения да поделите разходите си за квартира с някого. Без значение дали сте студент или работещ, локализирайте града и кварталите, към които имате интерес. Преценете дали цените ви устройват. Съществува голяма вероятност човек, споделящ именно вашите интереси, да ви търси. Проверявайте рубриката ни редовно и не пропускайте добрите възможности!