Доставка с Еконт
2

Шар пей

Вижте други обяви от “Кучета”


Текуща категория: Обяви за Шар пей
Оценете обявите за “Шар пей”
Оценка 4.6 от 200 гласа.

Какъв характер има породата Шар Пей

През по голямата си част от живота– Шар Пей е добронамерена порода, но трябва да се внимава с тяхната надменност. По характер е доста самоуверено и предпочита хора за компания. Често те стават агресивни към други кучета, за това трябва да се отбягват, ако сте в близост с четириног приятел.

От къде можем да осиновим куче

Всеки един пълноправен гражданин има право да си осинови куче. Това става като отиде в развъдник и там избере кучето – щастливец. Развъдник може да откриете и в онлайн на сайтът на Bazar.bg. Индивидите, които можете да осиновите са:

  • Обезпаразитени;
  • Ваксинирани;
  • Кастрирани (ако са достигнали нужната възраст);
  • И други.

Няма да ви дадат животно със здравословен или поведенчески проблем без да ви информират за това. Изготвят се нужните документи от към страна на развъдника, в който се описва, че е задължен да оказва първа помощ при възникнали проблеми. След това вие с радост може да си го отведете вкъщи.

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

В Bazar.bg може да разгледате голямо изобилие от обяви на Шар Пей. Обявите могат да се сортират за да може да достигнете до обявите с желаната от вас цена. Посетете онлайн сайта и направете правилния избор.