Доставка с Еконт
2

Шар пей

  Галерия   Списък   
През 2014 г. руската армия наистина щеше да превземе Киев за три дни
През 2014 г. руската армия наистина щеше да превземе Киев за три дни
преди 21 минути
Денков и Габриел дават оценка на министрите от кабинета
Денков и Габриел дават оценка на министрите от кабинета
преди 31 минути
Вижте други обяви от “Кучета”


Текуща категория: Обяви за Шар пей
Оценете обявите за “Шар пей”
Оценка 4.5 от 202 гласа.

Какъв характер има породата Шар Пей

През по голямата си част от живота– Шар Пей е добронамерена порода, но трябва да се внимава с тяхната надменност. По характер е доста самоуверено и предпочита хора за компания. Често те стават агресивни към други кучета, за това трябва да се отбягват, ако сте в близост с четириног приятел.

От къде можем да осиновим куче

Всеки един пълноправен гражданин има право да си осинови куче. Това става като отиде в развъдник и там избере кучето – щастливец. Развъдник може да откриете и в онлайн на сайтът на Bazar.bg. Индивидите, които можете да осиновите са:

  • Обезпаразитени;
  • Ваксинирани;
  • Кастрирани (ако са достигнали нужната възраст);
  • И други.

Няма да ви дадат животно със здравословен или поведенчески проблем без да ви информират за това. Изготвят се нужните документи от към страна на развъдника, в който се описва, че е задължен да оказва първа помощ при възникнали проблеми. След това вие с радост може да си го отведете вкъщи.

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

В Bazar.bg може да разгледате голямо изобилие от обяви на Шар Пей. Обявите могат да се сортират за да може да достигнете до обявите с желаната от вас цена. Посетете онлайн сайта и направете правилния избор.