Доставка с Еконт
Израелски войници убиха двама палестински екстремисти на Западния бряг
Израелски войници убиха двама палестински екстремисти на Западния бряг
преди час и 2 минути
Димо Гяуров: Истерията с флашката и машинното гласуване трябва да спре
Димо Гяуров: Истерията с флашката и машинното гласуване трябва да спре
преди час и 14 минути
Текуща категория: Обяви за Шпиц
Оценете обявите за “Шпиц”
Оценка 4.6 от 141 гласа.

Какъв характер има породата Шпиц

Породата се конкретизира със спокоен характер и добро здравословно състояние. Кучетата са издръжливи и смели, но трудно се доверяват на непознати. Обучението е малко по сложно, но е силно свързано със стопанина и семейството му. Цените са различни но може да научиш повече като посетиш сайтът за да видиш и водата.

Какви видове Шпиц има

В Bazar.bg ще откриете много различно видове на породата, а те са:

  • Японски;
  • Померански;
  • Немски;
  • Вълчи;
  • Английски;
  • Мини;
  • Финландски.

Всеки вид се отличава по свой собствен начин. Факт е че козината на  Японския не предизвиква алергии. Померанския е един от най- сладките, уникално пухестата козина ги прави наистина неустоими за мнозина. Немския е изключително любопитен, а пък вълчия шпиц още наречен „кеесход“ е най- едрия от този вид. Мини варианта е със запазената му марка – буйна, гъста и много мека грива. Накрая Финландския, който сравнително по- странен от другите, ги съвпада към двата типа кучета – шпиц и хрътка.

Как Bazar.bg помага в избора ни

В раздела на Bazar.bg може лесно да откриете обяви за тази порода, сайтът прави вашият избор с много повече възможност.  Осигурили сме напълно конкурентни цени и качествен продукти с изключителни съвременни условия за онлайн пазаруване, с които поръчката мигновено ще бъде обработена.