Доставка с Еконт
4

Сиамски котки

  Галерия   Списък   
Вижте други обяви от “Котки”


Текуща категория: Обяви за Сиамска
Оценете обявите за “Сиамска”
Оценка 4.5 от 312 гласа.

Още една изключително красива домашна котка е сиамската. Защо е наричана кралска и какви са чертите на нейния характер? Дали да я вземем от развъдник и колко е животът й? Как обявите на онлайн платформата Bazar.bg ще ни помогнат?

Какъв е произходът на сиамските котки

Според някои предания, тя е потомък на свещени представители от храмовете в Сиам, който е днешен Тайланд, а животът й е около 15 години. За да имате такъв кралски представител, в онлайн платформата за безплатни обяви Bazar.bg имаме предложения, които трябва да разгледате.

Какви са особеностите на характера им

Въпреки своята доброта и игривост, кралската сиамска котка има звучно мяукане. Тези животни обаче са с приемлив характер и няма да стъжнят живота Ви: 

  • интелигентни и игриви;
  • любопитни;
  • невероятна паметливост и отмъстителност.

От къде бихме могли да закупим такава котка

Нашата онлайн платформа за безплатни обяви Bazar.bg работи 24/7, така че бихте могли да си поръчате своята сиамка във вид на бебе или като пораснало животно на невероятна цена от развъдник или от частно лице.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото при нас има достатъчно предложения, които да разгледате. Също, ние осигуряваме лесен контакт с търговеца и дори Вие самите можете да станете такъв със собствен магазин. Възползавйте се!