461

Телефони Sony

Слави Трифонов: Прокуратурата погазва Конституцията (ВИДЕО)
Слави Трифонов: Прокуратурата погазва Конституцията (ВИДЕО)
преди 2 часа и 32 минути
Гешев омаловажи акцията на "Росенец", проблемът си бил на НСО
Гешев омаловажи акцията на "Росенец", проблемът си бил на НСО
преди 2 часа и 11 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Sony
Оценете обявите за “Sony”
Оценка 4.5 от 88 гласа.

Телефони Sony – класата е от значение

Когато си изградил име, превърнало се в нарицателно в света на технологиите, не е трудно да си конкурентен и в сферата на мобилните телефони. Просто трябва да правиш това, което умееш най-добре: продукти с перфектно качество.

Защо телефоните Sony продължават да са актуални

От 1955 година до днес японската компания е успяла да завоюва водеща позиция в изключително конкурентния свят на музикалната и филмовата индустрия, интерактивните забавления и електрониката. Корпорацията притежава най-големия в света музикален издателски лейбъл, една от най-печелившите филмови компании, най-мащабния бизнес с видео конзоли, един от лидерите е в производство на музикална, фото техника и смарт телевизори.

Направлението на компанията, занимаващо се с производство на мобилни телефони е Sony Mobile. Не е изненада, че също е сред големите световни имена в бранша, нали?

Умните телефони на марката предлагат комбинация от най-добрите технологии, висококачествено съдържание и услуги.

Кои са техните предимства

Фактът, че компанията години наред разработва едни от най-качествените видео и аудио продукти няма как да не даде отражение на класата на смартфоните ѝ, които се отличават с изключителни характеристики:

  • подобрени цветове, контраст и яснотата на дисплея с HDR remaster;
  • перфектен звук на обаждането и при възпроизвеждане на музика;
  • съчетаване на няколко камери, отличаващи се с креативност, гъвкавост и безупречно изображение, разработени в сътрудничество с екипа на бранда, създаващ цифрови фото и кинокамери.

Операционната система е Android.

Как да подберем правилния смартфон според Bazar.bg

Марката често е водеща при избора на техника. Ако това е и вашият ключов критерий, използвайте опциите на търсачката в нашия онлайн базар. Може да прецизирате търсенето и по максимална и минимална цена, състояние на апарата (нов, втора употреба), както и да въведете ключова дума. Разгледайте снимките, обърнете внимание на показателите. Всеки ден новите обяви в сайта ни предлагат отлични възможности. Възползвайте се!