Доставка с Еконт
29

Стъкларски услуги

Нетаняху обеща: Ще има мир със Саудитска Арабия
Нетаняху обеща: Ще има мир със Саудитска Арабия
преди 26 минути
Лидерът на "Възраждане" се обяви срещу сделката за американските БТР-и
Лидерът на "Възраждане" се обяви срещу сделката за американските БТР-и
преди 29 минути
Текуща категория: Обяви за Стъкларски услуги
Оценете обявите за “Стъкларски услуги”
Оценка 4.5 от 132 гласа.

Стъкларските услуги са изключително полезни. Стъкларството е занаят, с който не всеки би могъл да справи. Ето защо в почти всички случаи се налага да потърсим професионална помощ. Благодарение на Bazar.bg можете да се свържете с майстори стъклари, по голяма част от които предлагат услуги по домовете в цялата страна. Вижте предложенията! 

Какво представляват стъкларските услуги

Включват следните дейности: 

  • остъкляване - на дограми и смяна на стъкла. Добрите стъклари предлагат различни варианти от стъклопакети. Те ще ви дадат най-точен съвет какво да изберете;
  • изработка на огледала - пригодени за обществени сгради като хотели, заведения, търговски обекти, както и специални модели за всяка стая от вашия дом. Предлагат се варианти в различни форми и размери, с допълнителни екстри като осветление, предотвратяване на изпотяването и различни декоративни елементи по стъклото и рамката. Във всяко помещение огледалото е полезен и стилен аксесоар; 
  • монтаж на душ кабини - практично и необходимо съоръжение в банята; Стъкларите предлагат изработване и монтаж спрямо вашите изисквания. Можете да изберете между стандартна душ кабина или стъклена преграда за баня. 

Кога имаме нужда от тях

От такъв тип професионална дейност се нуждаете в различни ситуации. Когато строите или се нанасяте в ново жилище. Когато планирано извършвате ремонт или подменяте дограмата и интериора на дома си. 

Защо да изберем Bazar.bg

Тук ще откриете професионални стъкларски услуги. Онлайн обявите ви позволяват директна връзка с избраните майстори. По този начин удобно можете да уточните условията и цените за изпълнението на желаните от вас неща.