Доставка с Еконт
564

Суичове и комутатори

  Галерия   Списък   
Американски генерал предупреди за глобална опасност с център Кремъл
Американски генерал предупреди за глобална опасност с център Кремъл
преди 40 минути
Задържаха Червения пират
Задържаха Червения пират
преди 19 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Текуща категория: Обяви за Суичове
Оценете обявите за “Суичове”
Оценка 4.6 от 90 гласа.

Разлика между суичове за интернет и рутер

  • Суичът, известен още като комутатор, e устройство, програмирано да избере път за изпращане на данни в дадена локална мрежа. Паметта му се явява връзката между изпращащия източник и компютъра получател. В паметта се запазват мак адресите на приемниците.

Този уред едновременно свързва мрежовите сегменти и управлява обмяната на данни между системите, с цел да избегнат пресичания. Поддържа информационни потоци между различните си фпортове, като данните достигат само до конкретния компютър (конкретните компютри), за който (които) са предназначени.

Той се използва в лан мрежите и най-просто казано разклонява информацията от един лан кабел към компютъра/компютрите.

  • Рутерът, наричан още маршрутизатор, разпределя информационния трафик между мрежите. В паметта му има таблица с IP адреси на други маршрутизаотри. Той избира прекия път до търсения адрес. Рутерът се използва при осъществяване на контакт между локална мрежа и Интернет, както и между различни локални мрежи.

Какви марки ще открием в раздела

Всички добри производители са представени при нас:

  • TP link;
  • Huawei;
  • Netgar;
  • Dell;
  • Cisco;
  • D-link и други.

Защо да изберем Bazar.bg

Добрите попадения не винаги ни очакват в лъскавите огромни магазини. Всъщност най-изгодните находки обикновено откриваме на различни базари и разпродажби. Точно като нашия онлайн Bazar.bg. Потребителите ни всекидневно качват многобройни обяви за продажба на продукти с различни показатели и особености. Ако сте наясно какво устройство точно е нужно на вашата система, лесно ще се ориентирате в предложенията. Цените са без конкуренция.
Нашата онлайн платформа е на ваша страна винаги, когато имате нужда от добра инвестиция и качествен продукт за вашия бизнес. Възползвайте се от неустоимите ни оферти още днес!