Доставка с Еконт
151

Обяви за Вили в гр. Варна

Мащабна акция на ГДБОП срещу данъчни престъпления
Мащабна акция на ГДБОП срещу данъчни престъпления
преди час и 7 минути
COVID-19 погуби наш кандидат за президент
COVID-19 погуби наш кандидат за президент
преди 45 минути
« Предишна 1 2 3 4 5
Текуща категория: Обяви за Вили
Оценете обявите за “Вили”
Оценка 4.5 от 396 гласа.

Покупката на вила край Варна е изключително печеливша и далновидна инвестиция. Към такъв тип недвижимо имущество, разположено в покрайнините на морската столица, винаги е имало нестихващ и постоянен интерес. Имот с такава стойност може да Ви служи за убежище, в което да релаксирате през почивните дни след напрегната и изморителна работна седмица. Можете да го предлагате за краткосрочно наемане на туристи и гости на града. Освен това бихте могли да го предоставите за нощувки за Нова година, частни партита, лични празници или тийм билдинги.

Такава собственост разкрива пред Вас неограничени възможности. Тъй като вилите около Варна, които се предлагат за продажба, съвсем не са евтини, можете да процедирате стратегически. Бихте могли да се фокусирате върху обяви за имоти, които са недовършени и не в съвсем перфектно състояние, вместо върху луксозните постройки с басейн. Така ще направите по-скромно вложение и впоследствие ще инвестирате в подобрения и ремонти, докато не постигнете желания естетичен и удовлетворяващ Ви напълно резултат.

На какво да наблегнете, когато търсите вила във Варна и областта

Когато разглеждате имоти край Варна, ще Ви направи впечатление, че пазарната стойност в значителна степен е повлияна от локацията на недвижимата собственост. Търсят се възможности с добра достъпност по асфалтов път, в близост до спирки, с поне две автобусни линии за удобна връзка с вътрешността на града. Съвсем предвидимо най-желани са тези с изглед към морето, но те се намират в значително по-високия ценови регистър. Наред с атрактивното местоположение, има още няколко ключови фактора, които не бива да пренебрегвате:

  • В регулация ли е имотът;
  • Квадратура на разгърната застроена площ;
  • Разпределение на застроена площ;
  • Качество на строителните материали;
  • Електро- и водоснабдяване;
  • Отстояние от плажна ивица;
  • Прилежащ гараж/паркомясто.

Защо в Bazar.bg ще намерите най-добрите оферти за Варна

Сайтът на Базар е перфектното онлайн средство за търсене и проучване на най-добрите опции за покупка на вили и къщи във Варна и региона. В случай че търсите евтини и лукративни оферти на цени без конкуренция, със сигурност ще ги откриете при нас. А ако издирвате възможно най-изгодната вила под наем за личен повод или празненство - то тук е мястото, където ще я откриете. Следете внимателно актуалните ни предложения за Варна всеки ден, за да не пропуснете най-подходящото за Вас.