Доставка с Еконт
239

Обяви за Заведения в гр. Пловдив

Д-р Симидчиев: За да имаме национална сигурност ни трябва здравеопазване, а не болелечение
Д-р Симидчиев: За да имаме национална сигурност ни трябва здравеопазване, а не болелечение
преди час и 11 минути
НАТО и САЩ: Русия ще плати висока цена, ако нападне Украйна
НАТО и САЩ: Русия ще плати висока цена, ако нападне Украйна
преди час и 5 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8
Текуща категория: Обяви за Заведения
Оценете обявите за “Заведения”
Оценка 4.5 от 275 гласа.

Пловдив е град с изключително витален дух, който кипи от живот, а културната му програма е целогодишно наситена с разнообразни събития. Заведенията, нощните барове и клубовете тук непрестанно посрещат огромен брой клиенти, основно младежи - студенти и работещи. Огромният брой туристи и гости на града, от друга страна, имат потребността да опитат традиционната национална кухня, като за целта търсят ресторанти и битови заведения, предлагащи такива ястия.

Да стартирате бизнес в тази сфера, на място с благоприятни условия, като Пловдив, със сигурност би било доходоносно начинание. Може би това обуславя и големия интерес към обявите, предлагащи заведения под наем или за продажба. Дори да не планирате да отваряте заведение в Пловдив, една покупка с цел чиста инвестиция, също би била разумна идея. Доходността Ви от наеми със сигурност е гарантирана, особено ако обектът е разположен на топ локация. Затова ние, от Базар, Ви съветваме да следите имотния пазар, както и всички обяви, с повишено внимание.

Как да намерите най-изгодното за инвестиция заведение в Пловдив

Ако целите да развиете дейност в Пловдив и да използвате помещението за нуждите на своята бизнес активност, то съветваме Ви да разглеждате с приоритет обявите на обекти с ключово местоположение в централните райони, около МОЛ-овете и търговските центрове, в близост до университетите или в кв. “Капана”, който е пулсиращото сърце на нощния живот. Други фактори, които благоприятстват успешната дейност на едно новооткрито заведение, са:

  • Площ и разпределение;
  • Оборудване и обзавеждане;
  • Разрешително за експлоатация;
  • Добра климатична и вентилационна системи;
  • Включени допълнителни теренни помещения (склад, санитарни помещения, градина);
  • Прилежащ паркинг.

Ние, от Базар, горещо препоръчваме да имате предвид всичко споменато по-горе, следващият път, когато разглеждате обяви за продажба на заведение в Пловдив.

Какво още Ви предлагаме ние, от Bazar.bg, в нашите обяви

Bazar.bg има силно онлайн присъствие и се откроява като един от най-популярните сайтове за обяви. При нас ще откриете хиляди възможности за покупка или наемане на заведение на достъпни цени, пряко от частни собственици. В Пловдив хората са изключително социални. Те обичат да излизат, да се забавляват и да се наслаждават на вкусна храна. В град с такива благоприятни условия ще Ви е безкрайно лесно да се наложите и да изградите в кратки срокове солиден актив от лоялни и редовни клиенти. Прегледайте наличните обяви и реализирайте успешно и най-смелите си планове!