Доставка с Еконт
2

Кучета Бо

  Галерия   Списък   
Вижте други обяви от “Кучета”


Текуща категория: Обяви за Бо
Оценете обявите за “Бо”
Оценка 4.5 от 90 гласа.

Ако видите представител на породата Бо (Boo), има сериозен шанс да го сбъркате със сладка плюшена играчка. Те са сравнявани с померани, заради произхода си. Бо са едни от най-дребните кучета в света.

Какви са кучетата от порода Бо

Това са декоративни кученца. Самата порода е създадена в развъдник чрез селекция на помераните. Въпреки приликите с тях, налице са и някои значителни различия. Ето и кои са те:

  • по-къса муцунка;
  • по-малки размери (около 20 см и 2 кг);
  • по-големи и изпъкнали очи;
  • по-миловидно изражение.

Лесно ли е тяхното отглеждане

Освен че приличат на плюшени мечета по някои свои черти, Бо имат и мек характер (почти колкото козината им). Те са много умни и запомнят бързо, затова дресировката им далеч не е предизвикателство. Съжителстват добре с деца и други домашни любимци. Важно е да запомните, че това са животинки, които ще жадуват за вашето внимание и ако не им отделяте нужното време, ще правят пакости. Те са много чувствителни и имат нужда да усещат Вашата любов и привързаност.

Защо да изберем Bazar.bg

Bazar.bg е мястото онлайн, където лесно да намерите своята животинка сред много обяви на достъпни цени. Всички кученца в тази категория са изключително чаровни. Разгледайте ги и изберете новия си домашен любимец.

Интересни предложения: Порода Кучета Кокер Шпаньол