Доставка с Еконт
19

Дратхаари

Октай: ПП и ДБ ще имат поне 100 мандата, ако излязат заедно на избори
Октай: ПП и ДБ ще имат поне 100 мандата, ако излязат заедно на избори
преди 57 минути
Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна
Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна
преди час и 20 минути
Текуща категория: Обяви за Дратхаар
Оценете обявите за “Дратхаар”
Оценка 4.6 от 27 гласа.

Дратхаар е немско ловно куче. Известно е най-вече като птичар, но става за различни видове лов. Създателите им са направили така селекцията, че да са подходящи за универсални партньори на ловеца.

Какви са кучетата от порода дратхаар

Те имат водоустойчива козина, която е груба на допир. От по-дребните ловни породи са. Имат здрава захапка с едри зъби. Ако ги отглеждате за лов, е препоръчително опашката да бъде купирана, за да не му пречи. Необходимо е да се движат много, което означава, че не е добра идея да се гледат в апартамент.

Лесно ли се обучава дратхаар

Животните могат да бъдат инатливи и е важно обучението на команди да започне още от ранна възраст. Въоръжете се с търпение. Те са много умни, но своенравни и може да разбират командите, но да избират да не ги следват. Нужно е да покажете на животинчето докато е малко, че го доминирате, но без да прилагате физически наказания. Най-важно е:

  • да бъдете строги в дресировката;
  • да го дисциплинирате от малко;
  • да не упражнявате физическа сила.

Как можем да се сдобием с такова куче

В интернет има стотици обяви на най-различни цени, публикувани както от съдържатели на развъдници, така и от обикновени собственици на куче от породата.

Защо да закупим от Bazar.bg

Bazar.bg е правилното място в интернет за избор на домашни любимци на достъпни цени, Тук ще намерите множество предложения, от което да изберете най-доброто за себе си.