Доставка с Еконт
266

Обяви за Етаж от къща в гр. Пловдив

Виж имотите на Карта   Галерия   Списък   
Украйна разкри защо е отказала предложението за мир от Путин в първите дни на войната
Украйна разкри защо е отказала предложението за мир от Путин в първите дни на войната
преди 47 минути
Масово шофьорите си плащат глобите на границата
Масово шофьорите си плащат глобите на границата
преди 26 минути
« Предишна 1 2 3 4
Текуща категория: Обяви за Етаж от къща
Оценете обявите за “Етаж от къща”
Оценка 4.4 от 515 гласа.

Да си закупите етаж от къща е добра възможност, ако нямате финансовия ресурс да инвестирате в самостоятелен имот. Това е също така по-бюджетна опция. Дялове от къщи в Пловдив се купуват както с инвестиционна цел, така и от семейства, които възнамеряват да се устроят и нанесат в тях. Собствеността над едно ниво от имота има доста функционални предимства - имате достъпност до всички обитаеми помещения, без преходи и стълби. Сдобивайки се с обособен самостоятелен етаж, можете впоследствие да го предлагате под наем. Това начинание би било особено улеснено, ако локацията предразполага. 

Във връзка с това, Ви съветваме да се насочите към покупка на етаж от къща, намираща се в централната част на града или кварталите: “Кършияка”, “Смирненски”, “Сточна гара”, “Каменица” или “Мараша”. Всеки един от изброените райони на Пловдив се радва на изключителен интерес и предлага благоприятна атмосфера и условия, особено за семейства с деца. Във всеки от кварталите има учебни заведения и детски градини, бизнес сгради, супермаркети, МОЛ-ове, спирки за градски транспорт. Покупка на етаж от къща, в който и да е от тези квартали, е на практика златно капиталовложение.

Какво да разглеждате с повишено внимание, когато търсите за покупка етаж от къща

Ако сте на оглед за имоти в Пловдив, и то такива, които са обект на споделена собственост, съветваме Ви да се обърнете към специалист, който да Ви консултира професионално. Когато придобивате дял от имущество, Вие сте притежател на идеална част от него и прилежащи двор, таван, мазе (в зависимост от условията, при които се договаряте). Затова е добре да бъдете запознати със законовите особености на такъв вид собственост. Други основни моменти, на които да обърнете внимание, когато купувате етаж от къща в Пловдив са:

  • Местоположението;
  • Видът строителство;
  • Състоянието на жилището;
  • Изложението и разпределението на площта;
  • Възможността за преустройство;
  • Самостоятелният вход;
  • Дялът от прилежащи помещения или дворно място.

Как ние, от Bazar.bg, ще Ви окажем съдействие

В случай че все още се колебаете дали да предприемете покупка в Пловдив, разгледайте в Базар всички опции за придобивка на имот, предлаган директно от собственик. Свържете се с него и обсъдете цени и условия, при които продава. При нас ще откриете наистина изкушаващи обяви за Пловдив и региона, затова следете онлайн съдържанието в сайта ни, което се обновява с актуални предложения всеки ден.