Доставка с Еконт
42 815

Недвижими имоти в гр. София

Володимир Зеленски със загадъчно изявление: Очаквайте утре важни новини за Украйна
Володимир Зеленски със загадъчно изявление: Очаквайте утре важни новини за Украйна
преди 3 часа и 17 минути
Васил Терзиев: Не е нормално София да е една от най-неосветените европейски столици. Липсва светлина върху проблемите
Васил Терзиев: Не е нормално София да е една от най-неосветените европейски столици. Липсва светлина върху проблемите
преди 3 часа и 55 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Имоти
Оценете обявите за “Имоти”
Оценка 4.2 от 7151 гласа.

Инвестициите в недвижимо имущество, и конкретно интересът към пазара на имоти в София, са динамични величини, които периодично се променят спрямо външни фактори и обстоятелства. Но остава несъмнен фактът, че инвестицията в недвижими имоти е една от най-рентабилните. Помислете колко далновидно е да се сдобиете с такъв в столицата сега, който би Ви произвеждал доход в бъдеще, независимо от обстоятелствата.

Мъдро решение е закупуването на жилище в София без посредник в квартали с висока популярност, с цел отдаване под наем. Същото важи и за покупка на къща или земеделски земи около София. Безброй са вариантите, сред които можем да избираме онлайн, сравнявайки оферти както за обекти под наем, така и за продажба директно от собственик. Огромно е разнообразието от възможности и в Bazar.bg, а това в най-силна степен важи за столицата.

Защо да инвестирате в недвижима собственост 

Имотът е ценен актив, който несъмнено носи дивиденти в дългосрочен план. С него си гарантирате доходност от наем, който е един постоянен периодичен приход. Факт е, че такава покупка е сигурен начин да оползотворите спестяванията си, като същевременно ги спасявате от инфлация. Не по-малко известно е, че пазарът на имоти, сравнен с фондовия например, е доста по-слабо волатилен.

Какви категории ще откриете тук

В зависимост от типа имот, към който сте се насочили, в Базар ще откриете многообразие от оферти и обяви - публикации както от брокери, така и от частни лица. Така можете лесно да сравните офертите конкретно за София и то директно в нашия сайт, да определите финансовите си параметри и да направите най-точния и информиран избор. Колкото по-голямо е разнообразието, толкова по-трудно е решението. Затова е необходимо да имате отправни точки, по които да се ръководите. Основните категории, които присъстват тук, са следните:

 • Апартаменти в гр. София;
 • Къщи и вили в гр. София;
 • Бизнес имоти в града;
 • Гаражи и паркоместа в града;
 • Стаи под наем;
 • Парцели около града;
 • Земеделска земя около града.

Предвид многообразието от видове имоти, както и подробната информация и изчерпателни описания под всяка индивидуална обява, всеки потенциален купувач/наемател може да добие реална представа за състоянието на разглеждания обект. Така лесно преценявате до каква степен предлагането отговаря на личните Ви изисквания и потребности.

По какви критерии да избирате

Покупката на имот, и то такъв в София, е важно решение, което следва да обмислите добре, преди да пристъпите към него. Добре е да сте запознати с всички аспекти от офертата и да определите ключовите критерии, на които държите да отговаря имуществото, в което планирате да направите инвестиция. Най-важните от тях, дефиниращи доколко рационална и целесъобразна е покупката, са:

 • Цел на инвестицията;
 • Цени;
 • Район;
 • Вид строителство (при апартаменти и къщи);
 • Квадратура (при апартаменти и къщи);
 • Изложение и етажно разпределение (при апартаменти);
 • Регулация (при къщи);
 • Достъпност и инфраструктура (при парцели и земеделска земя);
 • Допълнителни разходи.

Защо да се доверите на Bazar.bg

Тук откривате пълния спектър от недвижимо имущество, което се предлага на пазара както в София, така и в другите по-големи градове и региони в страната. Навигирате лесно и конфигурирате филтрите и настройките в менюто, за да се доближите максимално до желаната оферта. В сайта откривате поместен голям процент обяви от частни собственици, което също е огромно преимущество, предвид допълнителните разходи за такси и комисионни, които директна продажба без посредник спестява. Затова избирайте информирано и инвестирайте умно!