Доставка с Еконт
566

Продава Къщи в гр. Пловдив

Адв. Петър Славов: Преди да ограничат до 90 км/ч злополучната отсечка от "Струма", да прочетат позицията си отпреди 5 г.
Адв. Петър Славов: Преди да ограничат до 90 км/ч злополучната отсечка от "Струма", да прочетат позицията си отпреди 5 г.
преди 40 минути
Биков: В случващото се около ДКК прозира защита на корпоративен интерес
Биков: В случващото се около ДКК прозира защита на корпоративен интерес
преди 47 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Къщи
Оценете обявите за “Къщи”
Оценка 4.5 от 2771 гласа.

Все повече жители на Пловдив, с добри финансови възможности, предпочитат да заменят ограничения капацитет на апартамента със простора и уюта на къщата. Тъй като популярните селища извън града, като Марково, Белащица, Брани поле и Цар Калоян, са известни като локация извън обсега на “простосмъртните” граждани, то започва масово изграждане на комплекси с еднофамилни къщи в по-крайните квартали. Строителните предприемачи усилено инвестират в построяването на тези своеобразни “оазиси” в спокойните и приятни райони на града, с много по-ниски нива на замърсяване на въздуха.

Там имотите се предлагат на по-разумни цени, а и носят усещането за дистанциране от шума и динамиката на забързания градски ритъм на живот. Бъдещите собствениците на къщи в Пловдив все по-често предпочитат да пристъпят към покупка на имота, още докато се изпълнява строежът, заради убедителната разлика в стойността на сградата, когато е в завършен вид. Тези постройки са наистина изкушаващи - проектирани с модерен и разчупен дизайн, те са възможност да придобиете едно прекрасно, иновативно проектирано жилище в тих, безопасен и спокоен район.

Къде в Пловдив се предлагат най-много къщи за продажба

В рамките на града можете да откриете много опции за директна продажба или отдаване под наем на къща. Разнообразието е голямо: предлагат се както малки и евтини, така и големи и луксозни имения с басейн. Тези, които не са в състояние да си позволят подобна инвестиция, все по-често се насочват към компромисен, но също доста практичен вариант, а именно - сглобяеми постройки. Къде в Пловдив обаче изборът е най-богат? Можем съвсем убедено да посочим следните няколко квартала:

  • “Въстанически”;
  • “Коматево”;
  • “Остромила”;
  • “Беломорски”;
  • “Прослав”;
  • “Тракия”.

Защо да заложите на Базар при покупката на новия си дом в Пловдив

При нас, на Bazar.bg, можете да се възползвате от разнообразни онлайн обяви и оферти за територията на Пловдив. Предлагаме стари или нови постройки, разположени в по-централни или крайни райони, с традиционен или футуристичен дизайн. Чрез Базар можете да се свържете директно със собственика, който продава конкретната къща и да изискате изчерпателна информация, както и по-изгодни за Вас условия. Тук ще откриете и обяви от агенции за недвижими имоти с дългогодишни традиции, и богат опит в сферата. Да се сдобиете с прекрасен нов дом, сега е по-лесно и възможно от всякога. Направете го!


Обяви за продажби на Къщи в Център
Обяви за продажби на Къщи в Беломорски
Обяви за продажби на Къщи в Христо Смирненски
Обяви за продажби на Къщи в Кършияка
Обяви за продажби на Къщи в Кючук Париж
Обяви за продажби на Къщи в Старият град
Обяви за продажби на Къщи в Коматево
Обяви за продажби на Къщи в Остромила
Обяви за продажби на Къщи в Въстанически
Обяви за продажби на Къщи в Прослав
Обяви за продажби на Къщи в Тракия
Обяви за продажби на Къщи в Западен
Обяви за продажби на Къщи в Младежки Хълм
Обяви за продажби на Къщи в Брезовско шосе
Обяви за продажби на Къщи в Мараша
Обяви за продажби на Къщи в Индустриална зона - Тракия
Обяви за продажби на Къщи в Каменица 2
Обяви за продажби на Къщи в Южен
Обяви за продажби на Къщи в Индустриална зона - Север
Обяви за продажби на Къщи в Съдийски
Обяви за продажби на Къщи в Каменица 1
Обяви за продажби на Къщи в Коматевски възел