Доставка с Еконт
149

Коне

Владислав Панев: Хипотетично звучи ДБ да не участва с министри в бъдещия кабинет
Владислав Панев: Хипотетично звучи ДБ да не участва с министри в бъдещия кабинет
преди 58 минути
Оригинално! Мъж се опита да заблуди чрез силиконова ръка, че се ваксинира
Оригинално! Мъж се опита да заблуди чрез силиконова ръка, че се ваксинира
преди 20 минути
« Предишна 1 2 3 4 5
Текуща категория: Обяви за Коне
Оценете обявите за “Коне”
Оценка 4.5 от 837 гласа.

Конете се срещат предимно в селските райони, където хората разполагат с нужните условия и пространства. Те го правят с цел експлоатация за езда, за клане и консумация или продажба на прясно месо. Сега обаче ще разберем предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg видове, като понита например, особеностите на тяхното хранене и отглеждането на тежковозните породи.

Кой предлага коне за продажба

Основно това са собствениците на конеферми и индивидуалните търговци, притежаващи подходящите условия за отглеждане и хранене на тези животни. На различните места се срещат и отделни породи, като тежковозни и понита. Понякога дори ги използват и за езда, но какви видове ще откриете в обявите на онлайн платформата Bazar.bg?

Какви видове има

Сред предлаганите онлайн коне ще намерите различни породи, като пони за езда и тежковозни за продажба и хранене. За всеки от тях можете да намерите различни обяви в онлайн платформата ни Bazar.bg, както и възможност за връзка със собственика на съответния добитък.

Как се отглеждат тежковозните коне

Произлизат от Белгия и са предназначени за превозването на тежки товари от едно място на друго или за езда. Характерното за тях е мускулестата им физика и изключителната мощ при теглене. Те са с тегло до около 600-800 кг. и не са претенциозни при тяхното отглеждане. Тест, те изискват условия, каквито са характерни и за останалите породи, но е добре да се хранят с повече протеини и въглехидрати.

Защо да закупим от Bazar.bg

В обявите на платформата ни ще откриете пълна гама от различни оферти от цяла България на най-достъпни цени. При нас получавате:

  • най-разпространените предложения за понита и други видове;
  • възможност както да продавате, така и да купувате;
  • само най-разпространените разновидности у нас.