Доставка с Еконт
411

Коне

  Галерия   Списък   
Във Виена атакуваха два пъти за два дни израелското знаме
Във Виена атакуваха два пъти за два дни израелското знаме
преди 3 часа и 12 минути
Божанков: Да познаваме и уважаваме историята е наш дълг. Историята. Не митологията
Божанков: Да познаваме и уважаваме историята е наш дълг. Историята. Не митологията
преди 5 часа и 3 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7
Текуща категория: Обяви за Коне
Оценете обявите за “Коне”
Оценка 4.4 от 927 гласа.

Конете се срещат предимно в селските райони, където хората разполагат с нужните условия и пространства. Те го правят с цел експлоатация за езда, за клане и консумация или продажба на прясно месо. Сега обаче ще разберем предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg видове, като понита например, особеностите на тяхното хранене и отглеждането на тежковозните породи.

Кой предлага коне за продажба

Основно това са собствениците на конеферми и индивидуалните търговци, притежаващи подходящите условия за отглеждане и хранене на тези животни. На различните места се срещат и отделни породи, като тежковозни и понита. Понякога дори ги използват и за езда, но какви видове ще откриете в обявите на онлайн платформата Bazar.bg?

Какви видове има

Сред предлаганите онлайн коне ще намерите различни породи, като пони за езда и тежковозни за продажба и хранене. За всеки от тях можете да намерите различни обяви в онлайн платформата ни Bazar.bg, както и възможност за връзка със собственика на съответния добитък.

Как се отглеждат тежковозните коне

Произлизат от Белгия и са предназначени за превозването на тежки товари от едно място на друго или за езда. Характерното за тях е мускулестата им физика и изключителната мощ при теглене. Те са с тегло до около 600-800 кг. и не са претенциозни при тяхното отглеждане. Тест, те изискват условия, каквито са характерни и за останалите породи, но е добре да се хранят с повече протеини и въглехидрати.

Защо да закупим от Bazar.bg

В обявите на платформата ни ще откриете пълна гама от различни оферти от цяла България на най-достъпни цени. При нас получавате:

  • най-разпространените предложения за понита и други видове;
  • възможност както да продавате, така и да купувате;
  • само най-разпространените разновидности у нас.