220

Крави

Макрон изрече топли думи за Кристо
Макрон изрече топли думи за Кристо
преди 34 минути
Пускаме газ към Сърбия до края на годината
Пускаме газ към Сърбия до края на годината
преди 7 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Текуща категория: Обяви за Крави
Оценете обявите за “Крави”
Оценка 4.5 от 351 гласа.

Кравите и телетата са често срещан рогат добитък в селските къщи и дворове, които се отглеждат с цел добиване на прясно мляко и месо за производство на различни колбаси за зимата. По-долу ще стане дума за месодайните и млекодайни животни, както и за онлайн обявите на Bazar.bg

Кой предлага за продажба крави и телета

Обикновено това са хора, които имат ферми за отглеждане на месодайни и млекодайни преживни животни или частни индивидуални хора с имот на село. Те обикновено ги отглеждат или за собствена консумация или с цел търговия. Оферти от последния тип хора дори можете да срещнете и онлайн на най-изгодни цени.

Какви видове се отглеждат

Основно в онлайн обявите на сайта Bazar.bg ще намерите два вида телета и крави:

  • млекодайни;
  • месодайни.

Можете дори да разгледате различни обяви за продажба, както и директно да се свържете гласово или текстово с търговеца за повече информация и детайли.

Как Bazar.bg ни помага да закупим селскостопански животни

Платформата ни обединява търговците и купувачите от цяла България, така че само при нас можете да намерите най-изгодните оферти както за покупка, така и за продажба на селскостопански добитък. Също, ако сте търговец ще получите собствено уеб-пространство във вид на безплатен интернет магазин, който да рекламирате и разпространявате в социалните мрежи.