198

Овце

На Острова гръмна скандал, свързан с полет през България
На Острова гръмна скандал, свързан с полет през България
преди 57 минути
Васил Божков с нова атака към властта в България
Васил Божков с нова атака към властта в България
преди 2 часа и 25 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Текуща категория: Обяви за Овце
Оценете обявите за “Овце”
Оценка 4.5 от 219 гласа.

Овцете, шилетата и агнетата са пасищни животни, които се отглеждат на стада и сред тях се срещат различни породи, за които ще стане дума в следващите редове, както и за особеностите при тяхното отглеждане. Защо продажбите в онлайн обявите на Bazar.bg са най-изгодните и как най-лесно да намерите клиенти от цяла България?

Къде се продават овце, агнета и шилета

Подобни разновидности на тези селскостопански животни ще откриете на едно място в онлайн обявите на Bazar.bg. Тук Ви очакват изгодни оферти от цялата страна, както и много удобства за продажбата и покупката им. Какви са те обаче, ще разберем в края на този материал.

Какви породи има

У нас са познати няколко вида овце, шилета и агнета:

  • асаф;
  • лакон;
  • дорпер;
  • метон и т.н.

Всякакви обяви на различни породи преживни животни ще намерите на едно място само при нас.

Какви са особеностите при отглеждането им

Отглеждането на овцете, агнетата и шилетата протича основно в два етапа, а именно през лятото и през зимата. В първия случай се извеждат редовно на паша, като най-желаното растение за тях е люцерната. 

През зимата, помещението, където пребивават трябва да е добре уплътнено и изолирано за подходяща температура, както и със сменена слама на пода за повече топлина и уют. За наличните онлайн обяви, заповядайте на Bazar.bg

Защо да изберем селскостопански животни от Bazar.bg

Защото само тук на едно място онлайн можете да откриете оферти на различни породи от цялата страна на изгодни цени и с реални снимки. Имате възможност да поръчате, като се свържете директно с продавача чрез кратки съобщения.