Доставка с Еконт
26

Костенурки

Октай: ПП и ДБ ще имат поне 100 мандата, ако излязат заедно на избори
Октай: ПП и ДБ ще имат поне 100 мандата, ако излязат заедно на избори
преди час и 37 минути
Калоян Методиев: Един президент не може да е постоянна черна станция
Калоян Методиев: Един президент не може да е постоянна черна станция
преди час и 2 минути
Текуща категория: Обяви за Костенурки
Оценете обявите за “Костенурки”
Оценка 4.6 от 148 гласа.

Костенурките съществуват още от ерата на динозаврите, а днес видовете им са толкова много, че значителен брой хора избират да ги отглеждат и като домашни любимци. Кои основно са предпочитаните разновидности и какви са особеностите при тяхното хранене. Как да си намерим подходяща в онлайн обявите на Bazar.bg?

Какви видове костенурки има

Основно се срещат сухоземни, соленоводни и сладководни морски видове. Двата типа се различават по наличието и липсата на ципи по крайниците. Те им помагат да плуват във водата, докато сухоземните нямат такива помощни средства. Без значение от вида, ако средата им на обитание и менюто им са добре балансирани, те могат да надживеят дори и стопаните си. За да закупите свой домашен любимец, прегледайте онлайн обявите на Bazar.bg

Има ли особености храненето им

За костенурките правилното подбиране на храната и режимът на хранене са много важни за тяхното здравословно състояние и храносмилане. Основните хранителни групи в менюто са животински и растителни. При всеядните, 50% от храната е животинска и 50% растителна. При тревопасните, храненето е само 10% с животинска и 90% растителна храна. Важно е предварително да се информирате за съответната порода, която възнамерявате да закупите, а подобно животно ще откриете в онлайн обявите на Bazar.bg.

Как Bazar.bg помага да си намерим домашен любимец

В нашите обяви онлайн имате възможност да откриете различни видове домашни костенурки на приемливи цени. Също така при нас получавате:

  • бързо и удобно публикуване на Вашите оферти;
  • няма лимити на предложенията;
  • бързо откривате своя любимец по региони.