Доставка с Еконт
6

Руска синя котка

Вижте други обяви от “Котки”


Текуща категория: Обяви за Руска синя котка
Оценете обявите за “Руска синя котка”
Оценка 4.6 от 85 гласа.

Благодарение на сребристо синкавата си късокосместа козина и зеленикави очи, руската синя котка изглежда наистина забележително. Какъв е нейният характер и от къде можем да вземем малко бебе? Защо обявите от онлайн платформата Bazar.bg са за предпочитане?

Какъв е характерът на руската синя котка

Това са много кротки и внимателни животни. Те могат да подберат подходящото време за игра, съобразявайки се с настроението и желанието Ви. Ако сте изморен, те няма да Ви закачат, но ако видят, че сте склонен за игра, ще се възползват. Руската синя котка е с благосклонен характер и обича да бъде галена и обгрижвана. За да се възползвате от описаните предимства, вземете я още от малко бебе - от развъдник или от частно лице в онлайн обявите на Bazar.bg

Откъде можем да се сдобием с такава котка

Редно е руската синя животинка да бъде отгледана от бебе, за да свикне със стопанина си от малка, а като се привърже, тя остава лоялна за цял живот. Тук има множество оферти на отлични цени, както и такива от развъдник с чистота на породата и характера.

Защо да закупим от Bazar.bg

С години работа и упорит труд успяхме да създадем изключително популярна онлайн платформа за безплатни обяви, в която много собственици и развъдници качват предлаганите от тях животни. В настоящата категория ще откриете множество предложения и можете също да:

  • бъдете както продавач, така и купувач;
  • имате собствен безплатен магазин, достъпен през мобилните устройства;
  • общувате с отсрещната страна както гласово, така и писмено - изборът е Ваш!