Доставка с Еконт
25 312

Недвижими имоти в гр. Пловдив

Нетаняху обеща: Ще има мир със Саудитска Арабия
Нетаняху обеща: Ще има мир със Саудитска Арабия
преди час и 46 минути
Отец Никанор към Светия синод: Порицайте лъжеученията и еретизма на руската църква, с които оправдава войната срещу Украйна
Отец Никанор към Светия синод: Порицайте лъжеученията и еретизма на руската църква, с които оправдава войната срещу Украйна
преди 32 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Имоти
Оценете обявите за “Имоти”
Оценка 4.3 от 7126 гласа.

Пловдив е неслучайно един от най-предпочитаните градове за живеене в страната. Тук има невероятни условия за развитие на бизнеса и богат културен живот с множество събития: фестивали, концерти, конкурси, занаятчийски базари. В централната част на Пловдив са видими архитектурни следи от древни цивилизации, обитавали някога местността, а околността му изобилства от исторически и природни забележителности. Не е пресилено твърдението, че градът от години се справя най-успешно с предизвикателството да привлича емигриралите ни сънародници обратно в родната страна.

Като образователно, културно и икономическо средище, Пловдив се радва на интересите на чужди и родни инвеститори, които са готови да реализират своите изключително обещаващи проекти именно тук. Това пряко повлиява икономиката, но и имотния пазар, където процесите са изключително любопитни за наблюдение и анализ. Въпреки това, можем в най-общи линии да заключим, че цените на различните видове недвижима собственост са в пъти по-достъпни от тези в столицата, имайки предвид високия стандарт на живот. 

Какви имоти за територията на Пловдив предлагаме на Bazar.bg

Покупката на имущество в перспективен град като Пловдив носи доста сериозни шансове за доходност. Тук има целогодишен наплив от туристи и гости както от страната, така и от чужбина. Ако вече сте в търсене на имот, в който да направите вложение, на сайта на Базар ще откриете опции за продажба и ползване под наем на различни недвижими имоти. При нас можете да разгледате разнообразни опции за инвестиция както в жилища, така и в поземлени и бизнес имоти. Най-общо можем да обособим типовете собственост в следните няколко категории:

  • Апартаменти;
  • Къщи и вили;
  • Стаи под наем;
  • Бизнес имоти;
  • Гаражи и паркоместа;
  • Парцели;
  • Земеделска земя.

Как Базар ще Ви помогне в процеса на търсене на подходящ имот

На сайта на Bazar.bg ще намерите актуални и реални обяви за продажба и отдаване под наем на жилища, гаражи, земи и парцели, бизнес сгради и търговски помещения. Повечето от наличните онлайн оферти в нашия сайт са предоставени от частни лица. Това благоприятства възможността за сключване на сделка без посредник, на възможно най-достъпни цени. Пловдив е наистина вълшебно място с невероятна атмосфера, прекрасна архитектура, исторически и археологически паметници. Да живеете на място с такъв дух и традиции е истинска привилегия и всеки, който се докосне до него се чувства омагьосан от невероятния му чар още при първата среща.


Обяви за Имоти в Център
Обяви за Имоти в Христо Смирненски
Обяви за Имоти в Кършияка
Обяви за Имоти в Кючук Париж
Обяви за Имоти в Тракия
Обяви за Имоти в Въстанически
Обяви за Имоти в Остромила
Обяви за Имоти в Южен
Обяви за Имоти в Индустриална зона - Север
Обяви за Имоти в Индустриална зона - Юг
Обяви за Имоти в Младежки Хълм
Обяви за Имоти в Беломорски
Обяви за Имоти в Гагарин
Обяви за Имоти в Мараша
Обяви за Имоти в Западен
Обяви за Имоти в Прослав
Обяви за Имоти в Каменица 1
Обяви за Имоти в Каменица 2
Обяви за Имоти в Изгрев
Обяви за Имоти в Съдийски
Обяви за Имоти в Коматево
Обяви за Имоти в Индустриална зона - Изток
Обяви за Имоти в Коматевски възел
Обяви за Имоти в Отдих и култура
Обяви за Имоти в Захарна фабрика
Обяви за Имоти в Индустриална зона - Тракия
Обяви за Имоти в Асеновградско шосе
Обяви за Имоти в Централна гара
Обяви за Имоти в Старият град
Обяви за Имоти в Пазарджишко шосе