Доставка с Еконт
595

Обяви за Къщи, вили в гр. Пловдив

  Галерия   Списък   
Застреляха тийнейджър на автобусна спирка във Филаделфия ВИДЕО
Застреляха тийнейджър на автобусна спирка във Филаделфия ВИДЕО
преди 4 минути
Убита жена и 12 ранени при стрелба в нощен клуб в щата Мисисипи ВИДЕО
Убита жена и 12 ранени при стрелба в нощен клуб в щата Мисисипи ВИДЕО
преди 12 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Текуща категория: Обяви за Къщи, вили
Оценете обявите за “Къщи, вили”
Оценка 4.3 от 3756 гласа.

През последните десетилетия се наблюдава огромен ръст на търсенето на по-големи недвижими имоти, конкретно вили и къщи, в Пловдив и околните села. Собствеността над такова жилище се превърна в своеобразен белег за благосъстояние и успех. Само малък процент от жителите на града и областта могат да се похвалят с такава придобивка, тъй като такъв тип недвижими имоти се обявяват за продажба на значително високи цени.

Инвестицията във вила около Пловдив е особено смислена, предвид изключителните ползи, които тази недвижима собственост носи. Конкретно вили в околността се търсят масово за краткосрочно ползване под наем както през зимата, така и през летните месеци. Има все повече проекти от строителни фирми в процес на изпълнение, които предлагат по-евтини за покупка еднофамилни къщи, които са в начален етап на строеж.

Къде около Пловдив да закупите къща или вила

Онлайн обяви за продан на къщи в конкретни райони около Пловдив се срещат все по-често. Особено търсени са по-крайните и не толкова пренаселени квартали, където масово се строят къщи. Такива са: “Остромила”, Въстанически”, “Беломорски”, “Коматево”, както и части от “Тракия”. Извън Пловдив все по-желани локации за инвестиция в недвижимо имущество са следните селища:

  • Марково;
  • Брани поле;
  • Белащица;
  • Борово;
  • Цар Калоян;
  • Старосел;
  • Устина.

В Старосел и Устина е особено развит и виненият туризъм, което влияе върху цената за нощувка във вилите, които посрещат гости там. Като цяло, имотите във всички гореспоменати селища са достъпни за покупка предимно от граждани с доходи доста над средните. Това обаче по никакъв начин не намалява интереса към тях.

Какви опции за покупка на вила или къща Ви предлагаме в Bazar.bg

Ако финансовото Ви състояние позволява капиталовложение на такава стойност, то непременно разгледайте предложенията ни в Базар. Тук ще откриете невероятни имоти с модерен и иновативен стил във и около Пловдив, с басейн и луксозни интериорни решения, които ще удовлетворят и най-изискания вкус. Тук имате възможност да се възползвате и от възможността за директен контакт със собственика, предлагащ имуществото, в случай че имате допълнителни въпроси. С нас можете да сбъднете мечтите си още днес. Не отлагайте!