Доставка с Еконт
1 489

Обяви за Къщи в гр. София

  Галерия   Списък   
Антон Златанов: За това "Не" на влизането ни в Шенген мотивите са изцяло политически
Антон Златанов: За това "Не" на влизането ни в Шенген мотивите са изцяло политически
преди 4 часа и 24 минути
Божанков: Да познаваме и уважаваме историята е наш дълг. Историята. Не митологията
Божанков: Да познаваме и уважаваме историята е наш дълг. Историята. Не митологията
преди 4 часа и 43 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Къщи
Оценете обявите за “Къщи”
Оценка 4.2 от 4300 гласа.

Покупката на къща е изключително сериозно и амбициозно начинание. През последните години се наблюдава засилен интерес към къщите във и около София, като той е съвсем обоснован. Малки и кокетни или по-големи и масивни, те са все по-търсени от семейства с деца заради спокойствието и тишината, които осигуряват. Оценява се също така безопасността, сигурността и уединението, което по-крайните квартали предлагат. Затова купувачите със солидни финансови възможности все по-отчаяно се опитват да се отскубнат от шума и суматохата на пренаселените централни райони.

В резултат на това в Bazar.bg отчитаме, че всички имоти в популярните квартали, както и тези в зоните около София, се предлагат на все по-високи цени. Независимо дали са нови или стари, те се радват на все повече внимание от страна на купувачи и инвеститори. Представете си само разкоша: Ваша собствена къща, разположена в полите на Витоша, далеч от типичния градски смут и мръсен въздух. Не е ли това най-точното олицетворение на истинската идилия? Сред семействата с по-скромни възможности все по-популярни са и алтернативните сглобяеми къщи. Те са практичните и евтини решения за по-ограничен бюджет.

Кои са най-предпочитаните райони за покупка на къща в София

Наблюдава се все по-отчетливо, че централните райони на София постепенно отстъпват по популярност пред по-крайните и конкретно - южните. Те са привлекателни с уединението и спокойствието, което предоставят. Когато говорим за инвестиция в такъв тип недвижимо имущество, все повече се търсят нови и луксозни имоти, с басейн и добре поддържан двор, с живописна гледка към планината. Независимо дали търсят традиционни, или сглобяеми къщи в София, купувачите се насочват основно към кварталите:

  • Манастирски ливади;
  • Лозенец;
  • Кръстова вада;
  • Бояна;
  • Камбаните;
  • Малинова долина;
  • Драгалевци.

Какво Ви предлагаме ние от Bazar.bg

В Базар ще откриете огромно разнообразие от онлайн обяви за София и околността. Те се публикуват както от името на собственика, който продава или отдава под наем собствеността си, така и от авторитетни агенции за недвижимо имущество. Всяка отделна обява е съпътствана от изчерпателна и детайлна информация, както и реални фотографии на предлагания имот. Никога не е било по-лесно да реализирате и най-смелите си блянове. Затова следете ежедневно информацията на нашата страница и когато откриете имота, който кореспондира с представите Ви за идеален дом, просто го направете свой.