Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

Без никакви уловки ПОДАРЯВАМЕ пет породисти (show-клас) мелезчета! → Обява 44248225

Без никакви уловки ПОДАРЯВАМЕ пет породисти (show-клас) мелезчета!
с. Боженците, Габрово Наблюдавай

Публикувана/обновена на 18 февруари в 18:54 ч.

Доставка
Лично предаване
Подаряваме пет железобетонни двумесечни мелезчета. Отсега още внушават респект и страхопочитание, а бъдещето им на корави, гранитни пазачи е изписано на масивните им физиономии. Просто трябва да попаднат под опеката на стопани с истински мерак и истински възможности и перспективата им е на елитни охранители.
Плод са на неудържима кучешка любов, без благословията на стопаните им, но какво да се прави - хормоните винаги са по-силни от благоразумието.
Майката е наша питомка от много рядка за България порода - чистопородна френска овчарка (оригинално име на породата - beauceron/босерон) и май е единствена в България. Породата с малки специфични особености възпроизвежда стандартите на немските овчарки, но в исторически план е много по-древна от тях. Отгледана е от бебе при нас и понастоящем живее с нас при отлично качество на живота - на почти пълна свобода, сред девствена природа, в чудно планинско селце край Габрово. Никога от нищо не е боледувала. От бесуване по гори и поляни, никога не е имала време за такова занимание. Името й е многозначително - Желязка, по баща е Здравкова.
Бащата не си знае потеклото и родословието, обаче дълбоко вътрешно в себе си прекрасно си знае, че е алфа-мъжкар и няма кой да му се опъне у наше село. В нашия конкретен случай докато се добере до Желязка и ние докато разберем какво става, вече беше сдавил и елиминирал двама неубедителни кандидати и беше поднесъл почитанията си на възлюбената. Стопанинът му твърди, че носи гените на майка немска овчарка и баща ротвайлер. Той, че имаше женска немска овчарка навремето - това вярно, ама откъде да се е пръкнал у наше село ротвайлер - няма кой да каже, Божа работа!
Въобще докато не започна да съдя за бащинство стопаните на тукашните мераклии, все ще имаме за подаряване кученца. Щото Желязка иначе е невинна, целомъдрена и непорочна девица, ама в една година за втори път набираме поддръжници на по-свободните кучешки нрави.
Та така се случи с този несанкциониран спонтанен брак и няма какво да се прави - родиха се здрави, яки, красиви кученца с потенциал да израснат в много солидни и много масивни и много верни приятели и пазачи. И като всяко живо същество и те имат право на живот. Пък съответно ние се опитваме да им намерим стопани, които да им осигурят живота, който несъмнено заслужават и в резултат, да се възползват от гарантираните им качества на бъдещи много респектиращи пазачи и много предани другари.
Дотук нашите чистокръвни cross-породисти екземплярчета са отгледани като за киноложка изложба, отхранени с първокласна кучешка кулинария и кучешко гурме. За ветеринар не са и чували.
Във всеки случай във вените им тече преобладаващо кръв на немски овчарки и то им личи. Вероятността да изправят ушите (по експертна приценка на разни всезнайковци) превишава 75%.

Ако сте убедени, че можете да бъдете следващите добри стопани на едно или повече от терминаторчетата - ние ви очакваме с огромна благодарност на телефон: 00359-98-8370512. Ако не успеете да се свържете на този телефон - можете да опитате с още по-малка вероятност и на телефон 00359-87-7355677. Наистина ги подаряваме животинчетата, без никакви условия. Но ако се случи някой по-претенциозен стопанин, който не би се себеуважавал ако вземе нещо даром в този скъпо платен живот, може и да му вземем някой лев, по негова преценка и по негово настояване. За да го уважим и ние и за негово здраве и за здравето на бъдещия му питомец

Желаем здраве и удачи на всички, проявили интерес. (А и не само на тях!)
Преглеждания: 1 130
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Подарявам
Лади Милев
В Bazar.BG от 30 август 2016г.
Последно активен 18 февруари в 18:54 ч.
1 обява на потребителя
Съобщи за нередност!