Доставка с Еконт
8

Немски догове

  Галерия   Списък   
Урсула фон дер Лайен: Замразяването на конфликта в Украйна не е решение
Урсула фон дер Лайен: Замразяването на конфликта в Украйна не е решение
преди час и 17 минути
Пожар в автосервиз край Хасково
Пожар в автосервиз край Хасково
преди час и 17 минути
Вижте други обяви от “Кучета”


Текуща категория: Обяви за Немски дог
Оценете обявите за “Немски дог”
Оценка 4.6 от 60 гласа.

Какъв характер има породата Немски дог

Немския дог е един голям добродушен гигант. Характерът на породата позволява изключително бързо и лесно намалява дистанцията с непознати. Предани са от бебета на стопаните си и на другите покрай тях. Те са отлични кучета-пазачи, защото веднага съобщават че са пристигнали непознати гости. Още докато е бебе трябва, да започне да обучението им  за да се постигне нужното поведение. 

Как можем да осиновим куче

Всеки един пълноправен гражданин има право да си осинови куче. Това става като отиде в развъдник и там избере кучето – щастливец. Развъдник може да откриете и в онлайн на сайтът на Bazar.bg на добри цени. Индивидите, които имате възможност да осиновите са:

  • Обезпаразитени;
  • Ваксинирани;
  • Кастрирани (ако са достигнали нужната възраст).

Няма да ви дадат животно със здравословен или поведенчески проблем без да ви информират за това. Изготвят се нужните документи от към страна на предаващото лице, в който се описва, че е задължен да оказва първа помощ при възникнали проблеми. След това, вие с радост ще си го отведете вкъщи.

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

Bazar.bg изключително много улеснява изборът ви на Немски дог, като предоставя богато филтриране на обяви според много критерии, включително и цена. Лесно може да закупите онлайн всяка желана обява от вас, без загуба на време за оглед по различни развъдници и стопани.