Доставка с Еконт
22

Кучета Дакели

Зеленски: Години наред ще се борим с руския минен терор
Зеленски: Години наред ще се борим с руския минен терор
преди 47 минути
Проф. Николай Габровски се среща с „Продължаваме промяната”, ДПС и „Възраждане”
Проф. Николай Габровски се среща с „Продължаваме промяната”, ДПС и „Възраждане”
преди 37 минути
Текуща категория: Обяви за Дакели
Оценете обявите за “Дакели”
Оценка 4.6 от 63 гласа.

Дакелът принадлежи към породите на мини ловджийските кучета, но както всички други разновидности, така и тази си има своите особености, които ще споделим по-долу. Ще разгледаме отделните видове и ще разберем как онлайн обявите на Bazar.bg могат да ни помогнат за покупката на такъв домашен любимец?

Как се гледа дакел

Той може да се отглежда на двора и в апартамента или къщата. Ако го отглеждате на двора, уверете се, че оградата Ви е лишена от дори и малки дупки, защото това мини куче лесно се промушва и през тях. То е игриво и с добро отношение към членовете на семейството. Обича игрите и ще се зарадва ако му подхвърлите топка. Храни се както със суха, така и с натурална храна, но е добър вариант още от бебе животното да бъде приучено към определен тип на хранене.

Какви видове има

Съществуват различни разновидности от тази порода кучета по отношение на размера:

  • Стандартен - височината му е 35 см;
  • Джудже - височина 30 см;
  • Мини - по-малко от 30 см.

 

Що се отнася до вида на кучето по неговата козина, то основно се отличава твърдокосмест и дългокосмест дакел. Как обаче да се снабдим с подобна порода и защо да изберем онлайн обявите на Bazar.bg?

Защо Bazar.bg е правилният избор

Защото съществуваме от над 10 години на пазара и популярността в страната ни е голяма. Тук в раздела буквално виждате предложенията за породата дакел от цялата страна, така че бързо и лесно ще направите визуална преценка на цените и наличните обяви.